Tuesday, September 01, 2015

Kek Doremon Birthday Boy - 6yrs

Assalammualaikum

Pejam celik tahun ni dah masuk 6tahun anak teruna sy ni, kali ni sambut di sekolah secara kecil-kecil dgn kawan-kawan sekolah. Harapan Ibu dan Ayah moga hariz menjadi anak yang soleh dunia akhirat dan sentiasa dilindungi..

Meh saya belanja sikit gambar


Request dari hariz, nak kek tema doremon bawak pegi school, kek coklat dengan ising butter.. 
dia  happy smpai ke malam dp kek ni


goodies beg untuk bawa ke sekolah.. malam2 prepare dgn en.suami yang penyabar
1. Doremon choco Oreo
2. Popia Nestum 
3. Choclate Cruncy
Semuanya homemade untuk anak-anak PASTI.. sy mmg elakkan dorg makan jajan yg byk MSG




Balik dr sekolah kami celebrate di steamboat n 1 slice of kek coklat yg sedap dr kedai..haha
Happy bila tgk anak riuh bercerita masa makan kek di sekolah
Insyaallah..next year kita makan kek ateromen plak..gigih la nk cari kek tu nanti..


ok tu je nak citer..sekian

P/s : rasa nk buat giveaway tahun ni..hahaha..doakan ye


Monday, August 31, 2015

Assalammualaikum..

Alhamdulillah, lama tak bersiaran dkt blog ni.. fuhh kekoh la jugak, puas godek kiri kanan baru la puas hati rupa rumah baru ni. huhu, ni 2nd entri untuk tahun 2015.. masyaAllah lama sungguh tak menaip. semuanya gara-gara bz dgn macam2 hal dunia.

Ni latest Gambar Hero kecik saya. Azry Hariz dengan uniform sekolah Pasti..baju melayu pink



Ni gambar jamuan hari raya tahun ni, hariz pakai jubah. tu yang dia menyorok tu malu katanya


bersama smua guru dan rakan-rakan pasti nak sambut jamuan raya
, aku masak spageti je..senang

Teruja tengok dia bersekolah disini, dah banyak surah - surah yang dihafal, alhamdulillah terang hati anak-anak PASTI ni.. solat pon terjaga.. sejuk hati kan.


Oklah.. ada masa nanti, insyaallah blog ni memang nak disapu sawangnya.. moga-moga berkesempatan.. ni pon ada masa free skit.

Selamat menyambut bulan kemerdekaan yg ke 58 Semua.. "Jatidiri pengerak Wawasan" tema waktu aku form4 dulu..lari2 dkt dataran Merdeka buat bendera pakai baju merah..hahhaa...rindu



By : Aisha Aminudin

Sunday, August 30, 2015

Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com



Assalammualaikum..

Sempena bulan kemerdekaan ini, dan my 1st entri untuk tahun ni. Jom Join contest dari myalycia.blogspot.com , klik untuk join.


Hadiah FM yg comel

Syarat yang simple dan mudah. moga ada rezeki.. insyaallah..

by: AishaAminudin