Wednesday, March 03, 2010

Salam Semua

Alhamdulillah.. akhirnya tercipta juga blog yang tak seberapa ini, terima kasih sall kerana sudi menunjuk ajar serba sedikit cara nak buat blog, ehemmm... nanti aku blanja makan roti sardin ye.. banyak lagi yang perlu di lakukan pada blog ni, takpe hendak seribu daya dan akan ku usahakan sebaik mungkin... harap x berebut lah nk guna PC ni dgn laki aku... buat abang hadiahkan lah ayang laktop macam DAN buat kat SALL .. he..he.. jgn mara ye sall..
Thanx a lot untuk sesiapa yg sudi melawat blog ini.. harap2 kita boleh be a good frend... salam

2 comments:

~sall said...

weyyyy....oooooo....ada makna la ko cuti hari ni ye....bikin blog. bagus3. nanti aku ajar lg k. akupun bknnyr terelpun hehehehe....

Adyshariz said...

ehemm..harap2 bos x jumpala blog ni sall