Tuesday, June 22, 2010

Jalan2 di Taman Rama - Rama

Salam..
Seperti yg telah d beritahu, ceh..skema pulak.. aku n family encek suami ke Pulau Pinang untuk bersuka ria, dan berjalan2 , sambil melihat ape yg ader kat negeri anak mami ni,
.
Sorry geng, hanya picture di sini jer yg sempat di rakam, sebab malam minggu hariz di serang demam campak, adoiiii.... kenapa leh masa ni pulak nak jadi, mmg menangis je lah mamat ni, sian aku tengok hariz... okay2 sambung citer balik... next entri bru citer..
.
bagi aku taman ni okay jugak, banyak benda boleh di lihat disini, cuma ramai org yg sebuk dgn cemare DSL.. aku masih setia dgn sony aku takpe..bonus karang aku sambar satu..
sebab aku baru je beli Nokia xpressMusic 5800..he..he..iklan jap
.
.

picture ni sebenaqnye bunga raya dan depa buh madu
itu yg sebuk rama2 hinggap kat situ..

ni aku dengan hariz..
masa ni blum kene campak lagiii..
ni pulak encek suami yg tgh kepenatan mendukung hariz
masa ni..start dah mood mody dia..

aku biaq jer hariz jalan2 tgk bende ni..
huh..x takut pula budak ni
aku pulak yg seram bile nengok benda ni
okaylah.. keseluruhan perjalan pergi dan balik, alhamdulillah selamat.. cuma penang ni tmpt best rasanya dah kurang skit, bukit bendera keretapi dah rosak... paastu jalan2 signboard kurang, terpaksalah encek suami guna ovi maps dlm handphone bru tu.. ceh..iklan lagi.. dan
hotel pulak check in lambat nak mam$%&&.. aku rasa sape pi sana jgn check in kat hotel hydro lah.. hotel ni kat batu feringgi.. service lambat giler.. hah kan aku dh tut..tut... sapa suruh aku marah2.. kita jalan2 kat negeri awak jgn la layan kita cam tu kan..
.
.
my kesimpulan for this trip
okay la jugak..

4 comments:

athirah said...

wah holiday... tmn rama2... best tu... pnah pergi~

~ Sall said...

OLEH2 tuk mami takda ka???

Adyshariz said...

tra - holiday mmg best tapi si kecik pulak x sihat..huh..x de modd nk jln2 pon

Adyshariz said...

sall.. ole2 penang x dapek la..next time la..