Sunday, June 26, 2011

Menang Cabaran RM10 Sehari Eyriqazz.Com

Assalammualaikum

Alhamdulillah, nampaknya ni adalah 2nd time aisha mendapat hadiah daripada blog bro Eyriqazz.Com, seyes sangat happy dan teruja..

memang Bro eyriqazz ni sangat pemurah dan best laaa dan semestinya, blog dia memang seronok utk di layan..

dan, kalau korang pon nk top up/ duit/ atau barang yg best utk di menangi....jom singgah blog bro eyriqazz ni...insyaallah, setiap masa ader je hadiah utk di menangi..jom layan

memang masyuk beb.. sapa nk kasik...hehe


 Photobucket


p/s : bilalh agaknya aku nk kembali menjadi  blogger yg tegar balik..huhu...jiwa kacau...jiwa kacauuu



4 comments:

kak ina kl said...

apasal mood merudum ek..terima kasih sudi bagi komen pasal blog akak

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dah dapat hadiah dari bro gto ne kenalah jadi tegar balik hehe

kakyong said...

tahniah..

ummu muhammad said...

ha'ahlah sya..kite rase yg aisha ni mcm sedang bermurung je..takpe byk2 istigfar ye sha..mudah2an Allah mudahkan urusan aisha ;D