Tuesday, November 29, 2011

Seoul Garden Korean BBQ

Assalammualaikum..

Hari tu  my office ada buat makan-makan sempena menyambut advisor baru dari negara matahari terbit, advisor tu pulak sama umor dgn aku..kira lepas ni boleh lah kalau nk melawan dia..kihkihkih..

kami semua dinner di SEOUL GARDEN ONE UTAMA


masuk jer kedai, dh nampak semua ni


Pelbagai pilihan makanan yg di sediakan, termasuklah aiskrim dan buah-buahan



sayur-sayuran pon ader juga

daging & ayam yg di perap dgn pelbagai perisa

tapi ketam kecikkksss jer..tak puasss atiii laa

kekawan yg tengah semangat nak makan

BBQ plate kamii


yang ni KIMCI
rasanya biasa jer.. tak tau lah ni version malaysia atau di import dr korea kan??

ini pula lucky draw yg aku dpt sb jadi staff yg bertuah..
hadiah!!..hehe
pelapik tempat duduk jer

ini pula cenderehati yg di berikan utk semua tetamu yg sudi hadir
2 batang PEN yg cantik

Di sebabkan aku ni mmg suka makan BBQ dan buffet, of coz la sebab kita boleh makan smpai kenyang..  (ader ke yg makan tak kenyang) ?? hehe, bagi aku tmpt ni just 3 1/2 bintang sahaja (bg aku lah kan), sb aku rasa flaming BBQ lagi byk pilihan makanan, lagipon seoul garden ni harganya mahalss skit dr BBQ buffet yg lain.. next entry aku citer satu lagi tmpt BBQ buffet yg aku jumpa dan dah terjah pon..

HARGA
DINNER sahaja RM35.88 ++
belum masuk TAX lagi tau!!


LOKASI seoul garden
Address:
SEOUL GARDEN
LG345, Lower Ground Oval,
1 Utama Shopping Centre,
No. 1, Lebuh Bandar Utama,
Bandar Utama Damansara,
47800 Petaling Jaya,
Selangor, Malaysia.
Tel: 03-7722 1339


Kalau korang nk pegi, just call jer dulu seoul garden utk buat tempahan 
dan harga utk Lunch & Dinner adalah berbeza!!
Selamat menjamu selera

4 comments:

.: iEyLa :. said...

sekali sekala klu nak mkn besar leyh r g..hikhik

sarah mohamad said...

Dari dulu lagi nak try tapi takde rezeki lagi. HUKHUK :D

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

takde bibombap yg glamor seantero korea tue ke?? tak lalu kat tekak ila.. cukupla 17 hari makan benda alah tue.. grrrrrrrrrrr

model pakaian muslim wanita said...

wow great post thanks.