Monday, February 27, 2012

Walimatulurus Lisa & Yusri

Assalammualaikum

Semalam baru bekesempatan tgok TV Astro  rancangan "Walimatulurus Lisa dan Yusri ", sangatlah Loving couple bila tgk cara lisa dan yusri berkomunikasi, Sangat touching rasanya tgok cara mereka berpandangan, hope perasaan tu berkekalan sehingga ke akhir hayat... 

Dan part yg paling aku suka dlm rancangan ni, masa Mak lisa ambik part dlm perhubungan anak dia, Sblm yusri keluar dgn lisa, dia keluar dulu dgn mak dia tgok wayang..hahahaha..zaman aku manalah ada cam tu, kira yusri ni lelaki yg gantlemen jugak.. nak anak, keluar dgn mak dulu is not a big issue.. yes!! i like

Erra pon ada sekali dlm temubual rancangan ni , kira sporting jugaklah erra ni, sb statment yusri sblm ni dia kan takut di kecewakan lagi, sb tu dia takmo kawan dgn perempuan sehingga dia meet lisa.. emm..takpe citer lama, just tutup buku jer... as long erra pon happy with emran , and yusri pon dh jumpa penganti.

tak sabar nk tgok PART 2 pada 3 Mac ni, harap sempat tengok, kalau tak pon kene tgok ulangan la jawapnya.. my sis kawen la hari tu, mesti BZ gila kan..;-) nak tgok lisa mandi bunga dgn kawan2 dia, waktu aku kawen mana lah ada bende ni, just pg spa, mandi rempah dan susu, itupon terkejar-kejar..huhu

ok lah.. kepada peminat mereka just stay tune kat astro untuk tonton PArt 2 pada 3 mac 2012, jam 10 malam


lisa yusry

"Moga mereka berbahagia sehingga ke akhir hayat
dan di kurniakan ccahayamata yg soleh dan solehah"
AMIN


2 comments:

Mama Zharfan said...

me pun tgk :)
tak sbr nak tgk part 2 heheh

Ummi Dania Yasmine said...

Moga kekal sehingga hujung nyawa. Bagai pinang dibelah dua. sweet couple!