Tuesday, April 17, 2012

Apa ISI beg pink itu??


Assalammualaikum

Hampir 2 minggu aku bawak beg pink itu..hehehe, tapi semalam jiran sebelah umah tegor, apa mende isi beg tu, barang mekap ker?

hehe, mana lah aku ada angkut barang mekap, keluar umah pon pakai bedak nipis dan  pelembab bibir jee..so, aku just cakap takde isi apa just isi..tettttt....jer!!

sila lihat smpai abis tuk tahu isinya k






bawak bekal 2 minggu ni sebab ada training kat PJ.. food so expensive beb area situ!! sorang makan dah rm10, aku pulak training dgn laki aku...so...bawak bekal lagi mewah makan ..kan..kann..yg penting SAVE bajeeettt


ada sotong, sayur, ayam dan buah-buahan..dan complete lunch aku seharian..

sekian...

p/s : mesti org sebelah dok pelik pasal aku dan beg pink ituuuww kan..hahahaha



2 comments:

sall said...

itu dia, kalau hari2 mcm gini, mau byk duit yang kosimpan.

ain dzaya said...

eh..makanan pun bole letak ea..egtkan org letak barang make up je..huhu