Monday, April 09, 2012

Training sebulan penuh cabaran

Assalammualaikum

Fuhhh!!.. perasaan letih dan otak beku sedang bercampur baur, minggu ni dah masuk minggu ke 3 aku hadirkan diri ke training 3E ni.. 3E tu electrical engineer equipment... sapa kata waktu belajar jer kene hempas pulas study, aku yg dh keje sikit punya lama ni pon kene belajar k.. hempas pulas macam nak jammed kepala rasanya...

kene korek balik formula dan mcm2 logical electric masa belajar dulu, harap sangat final exam nanti pass dengan cemerlang...


takde bende yang senang kat dunia ni...

Wahai otak!!  jangan jammed yer...hehehehe
Wahai diri!!! berusahalah hingga tahap maximum
Wahai Nafsu!! pegilah jauh-jauh...aku nak diet laaaa



3 comments:

Sidratul Muntaha said...

ko amik ape nih?
PW ke?!

Miss Zaty | darikacamata said...

macam pernah blaja jgkke je bnde at atas nih...?huhu..

Adyshariz said...

amik short cost..qualify tuk engineer dlm company aku ni hah..

mabuk dh tgok nombor2 ni..