Sunday, December 16, 2012

X5Bersih SMBBS 1996

Assalammualaikum..

Alhamdulillah, berkat doa dan kesungguhan, akhirnya berjumpa jugak dgn a few friends dr sekolah menengah dulu,  last week we ada buat simple reunion di NZ kedai mamak depan KLCC, tempat strategik juga.. walaupon tak rajin masuk KL, tapi di sebabkan kawan2 yg dah lama tak jumpa, aku gagahkann diri pegi sana.

Dulu masa zaman sekolah menengah, aku sekolah Perempuan  di puteri titiwangsa jalan temerloh dr form1-3, pastu masuk form 4-5, aku sekolah dekat rumah,jalan kaki pon kejap je kan, nama sekolah tu Sekolah Menengah Bandar Baru Sentul.. Masa memula smpai sekolah tu aku kene culture shock skit, sebab kene bersekolah dengan budak lelaki, adoila... punyalah nakal, bebudak lelaki kat situ... hahaha

So, bila masing2 dah get older, rasa kenangan tu semua kelakar jugak..nakal, degil, menyakat, semua ada lah..

To all my beloved friends, harap hubungan ini berkekalan until jannah..

ni salah seorang my classmate - eisya rahman, hari tu dia tak dpt join sebab bz skit..




Moga berjumpa lagi with you all punya family, baru havoc skit..hehe

Luv u all

3 comments:

aimaniman said...

Seronoknya jumpa kwn2 lama. Semua badan dah sz xxl.. he he he

Adyshariz said...

hahaha.. tau takpe.. dulu kurus kering tak cukup makan

EISYA RAHMAN said...

x sangka kawan kembar nama ni juga blogger...hihihi. mmg meriahkan...reunion dapat jumap kawan2 lama...tapi sorry x dapat join ;-(