Monday, April 19, 2010

Aku nak KURUS gak...

Salam..

Setelah sekian lama aku kulu kilih membawa spare tyre yg bersepah ni.. Akhirnya Pintu HAtiku telah dibuka untuk membuang segala spare2 tyre yg semak ni.. So start from tomorrow.. i will make my diet schedule to achive my target untuk pakai kebaya raya tahun ni...

Powered by BannerFans.com
Banner ni copy kat blog Diari XXL - akak pinjam ye Zulaika cayang..

DAh letih dengar org cakap macam2.. dan gambo aku pun dah Buruk semacam.. inilah masa yang sesuai untuk melaksanakan Azam aku.. Lambat skit start ye.. sebab BZ.. ckit.. chit alasan..

Bila aku berblogwalking selalu gak la singgah kat blog blogger yg nk kurus.. so ape cer? takkan dioarang nk kurus boleh ? dan aku tak boleh pulak kan??? bisalah penyakit MALAS ni mmg susah nk buang... MENCI BTUL LA.. HUBBY plak sengih jer bila aku ckp nk kurus sebab dia dah letih dengar aku cakap nak kurus.. tapi makan lagi banyak dari dia.. he..he..he..

SO.. lepas ni setiap hujung minggu aku akan update berapa berat aku? Ade korang kesah? sebab kalau korang pon cubby cam aku baik korang kesah gak..bole pakai kebaya same cam aku raya ni... takkan aku sorang jer kot...kui3..

nanti aku tempek berat aku kat side banner tu.. AKU NAK BUKTIKAN AKU SERIUS TAHAP GABAN NI.. CAIYO!! CAIYO !!

tu berat minggu lepas masa aku buat MEdical check up.. 15 minit doktor tu dok tepuk tangan aku sb urat nak amik darah tak jumpo .. nurse pon siap ikat lg tangan aku.. huah..huahh.. tensen nyer.. darah plak kedekut x nak kluar... huahhhh.. AKU NAK KURUS...

2 comments:

~ Sall said...

hahahaha.....chayok2. Jom singgah d blog aku...

chugie said...

hehe..caiyok! caiyok!!!! musti buleh punye lah.