Monday, April 19, 2010

TEKA TEKI GIVEAWAY




Walaupun masuk contest tak penah menang.. tapi aku tetap gak nak masuk... kali ni contest teka teki hadiah ape yg di berikan oleh blogger sall untuk anak e-car.. so ape tunggu lagi TEKA la sekarang.. syarat yg mudah dan ringkas..

AKU TEKA :- Set Lego..

Kalau nak Join CLICK SINI




SYARAT 1ST : jadi Follower - Udah
SYARAT 2ND : Tepek Banner kat side bar - Udah
SYARAT 3RD : TAJUK "TEKA TEKI GIVEAWAY" jer yg di terima - Udah jugak
SYARAT 4TH : Story skit pasal blog
SALLDANRIZZ - Ader kat bawah..

BLOG SALLDANRIZZ... aku lame dh kenal bloger sal anak beranak.. org nye ok.. jadi of cos la blog dia pon ok.. menarik..tetarik debom..kebabom.. Interface yg fresh dan sentiasa update blog dengan ilmiah yg penuh di dada.. mcm propesor... aku belajar wat blog pon dengan dia.. So.. mestilah blog dia TERBAIK.. takde skema pon...

Ehem, aku puji lebih-lebih ni , ko bagi jelah hadiah kat aku.. kui..kui..kui..

1 comment:

~ Sall said...

Tin..Tin..Pon..Pon...

Wahai cik ct, amboi3 puji lebih2 nampak :>...nak adiah ye...jawabpan kena betul k. Kita tunggu sapa yang kena. Apa pong, tq la kerana sudi sambut cabaran aku yg x seberapa ni. Teka jgn x teka....

gudluck....