Saturday, April 17, 2010

Bila hubby mula berBlogg...

Salam...

Entry kali ni nak bagi tau yg Hubby den dh start berbloggg... since dia terbaca blog aku... last week.. dia pon telah memberikan aku hadiah yg aku ingat maybe dia nk bagi time bonus nanti.. tapi tak sangka dh dapat pon... huah..huahh... sayang abang..selamanya...

Nak tau ape yg di beri... hah ini dia...

jeng..jeng..jeng...




PC dekstop lama masih dissayangi.. sebab PC tu di beli masa PC FAIR 2 yrs ago.. beli asing2 dan di setup oleh My Hubby.. so.. of cos sangat2 di sayangi... masih tip top lagi yer..


pic ni cth yer..

yehaaaa...yehooo...ya beda beduuuuu...


4 comments:

~sall said...

pehhhh....sgt3 lawa bro. boleh pinjam?

AdyShaRiz said...

bole..bole...bolehhhh...

shafida said...

wah, bagusnya...tapi kena jaga elok2la....lappy nih sensitip...

AdyShaRiz said...

i try my best to sayang2 d lappy ni.. muahhhh