Wednesday, April 14, 2010

Ben Ashaari ye Bukan Ben10..


Korang Dah terjah Blog Encik Di atas ?
Skrg ni Blogger Ben sdg buat siri "JELAJAH BLOG IBU" den dpt entry ni drpd Ibu Damia N My frenz Sall ... panjang benor entry korang ye.. beliau adelah Encik Ben, he is a blogger yg try to TOLONG blogger lain yg baru berkecimpung di arena mengadap PC tiap2 hari ni.. a.k.a ngadap blog ye..

Why den nk Encik Ben ni dtg ke blog Adyshariz? ? WHY..
sebab aku blogger yg baru berusia hampir 2 bln.. baru lepas pantang ni..
jadi aku masih memerlukan sokongan untuk terus bertapak depan PC utk menjadi Blogger TEGAR .. Sila bagi tips N komen cam ner nk terus mengukuhkan empayar aku ni?
Syarat - syarat nye..
  1. Copy paste header Blog Ben Ashaari
  2. Link ke entry ni
  3. Story skit blog anda..
  4. Dari mana anda tahu segmen "Jelajah Blog Ibu"
Okay.. blog ni di beri nama Adyshariz coz of.. Ady nama manja hubby, Sha nama glemor aku N Riz tuk our son Azry Hariz.. maka tercipta lah blog ni.. A story to remember.. penting ni.. sb banyak sgt story utk di ingat.. so this is it.. kalau suka anda baca..... tak suka tak leh nk adjust dh.. kalau skru senang je nk adjust...kalau la

Kenangan.. dan cerita.. of cos tak bole di pisahkan.. tak tau la org lain.. tapi aku kekadang sentimental rock gak..kui3, banyak citer utk di kongsi.... banyak ker? adela skit..

So.. sesiapa yg sudi di Jelajah blog nye Oleh Encik Ben... moh le kite JOIN.. tak keluar ongkos pon.. tak rugi ape pon.. pon..pon.. bukan abg kasim punye ye.. saya yang punye..he..hee


Sekian....



4 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tima kasih jadikan blog saya sebagai referral...moga2 ben cepat2 datang utk jelajah...

AdyShaRiz said...

slalu dtg blog ibu damia.. tgk girls2 yg comei

BEN ASHAARI said...

sampai dah

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben :)