Thursday, June 03, 2010

Korang nak Kerja Kat Sini Tak??

Salam 1 Malaysia... *wink*
Seronoknye Cuti 3 hari, walaupun cuti bkn bole wat entri banyak2 pon
busy la..nak wat 1 entri pon.. bencinte
ok lah.. hari ni sempat gak aku berangan skit..
.
.
Kalau la Aku dan korang keje kat sini..
.
.
Ngantuk bole Tido jap..
sape la bole keje time ngantuk kan


Pegi tingat bawah tak yah la lif ker..tangga ke.. buang masa

Makan FREE.. makan la selagi PERUT korang muat..

HA! ko nak berapa inci punye skrin amik..amik la..

borak2 kat kusi empuukk..oh..best

rase2 stress pi la main bende ni.. sonok

pustakaan negara...kenyang otak di buatnya

hu..hu..x yah la pegi spa..rase2 tensen ngan en.somi dtg je sini
heaven ooo
dan last sekali...
aduiii..ader tempat urut lagii...hai sedapnye badan..
.
.
Ha..bestkan korang ikut aku berangan..
dah..dahh
pi wat keje..
kui3

15 comments:

Unknown said...

mmg best giler..adeii..ade kosong ke tpt keje tu..ekekek;p

qistinamy said...

adui..mmg syok habis..kalo mcm ni lah, sanggup x balik umah..

athirahassin said...

hai2
bestnyeeeee

AishaAminudin said...

takat nk berangan dapatla..n btui3 tau..keje kat goggle ni..

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

haha..nak isi form terus lah..kosong lagi kan?hahah

EFFA said...

bestnyer....

AishaAminudin said...

ummi ko isi jelah form ...tak pon email kat goggle.. surat pemohonan bekerja di goggle

AishaAminudin said...

kalau keje sini..comfirmla tak berenti...kan..kan..

Izyan Mashrom said...

24 jam keje pun xpe ;) padahal banyak makan dan tdo je kat tempat keje mcm tu :P

AishaAminudin said...

24 jam keje..abis pakwe sape nk jage..he..he..

bertuah badan keje kat sini..

Iela Fazielah said...

ila dah pernah dpt gmbar ni.. ni tmpat keje kat google kan.??? heheh mmg best

AishaAminudin said...

ila.. kalau la kat sini ader tmpt cam ni.. berebut org..goggle mmg the best la

The Hetzel said...

nak2!!!org gila ja xnak!!

sall said...

hahahaha....berangan2 je le...korang semua.

AishaAminudin said...

oklah tu..sall meh la join..