Friday, June 04, 2010

Tolong Parking Elok2 yer..

Salam..
Entahlah dia ni belajar kat skolah memandu mana..
lesen terbang agaknya??
ingat parking kete ni family dia yg punya
ikut sukahati ko je ye..
Aku harap ko dh berubah..
Kepada tuan punya kereta.. aku harap ko dh mahir
dalam bab2 parking kete ni..
hmmmm..mmm
sib baik bukan aku yg kene
.
.
kesian


10 comments:

BIONIC WOMEN said...

sangat sakit hati kalu jumpa org takde tamadun macamni..ase nak jer pancitkan tayar dia tu..huh

Iela Fazielah said...

serius.. ilah mmg marah dgn org mcm ni... tgk kete mcm org kaya... tp pikiran miskin!!! kalau kat soping komplex kalau ila jumpa dia tgh parking mmg ila sound!! dah 2-3 kali ila sound org parking kat tmpat org cacat ni.. maklumle kan kita kena jd org yg prihatin..hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kesian.."ikut dialog cite p ramlee"

Nurshahfamily said...

isk isk isk tak patut tul la.... gile kuasa ni .... beli kereta pandai... paking tak pandai lak hahhaa

Lelord said...

adehhh sengal...

SHAZA said...

macam2 hal ler.....

KaiZeN SHiNoBi said...

erk? npe x langgar je? calarkan kete die ke? hahaha

okeh x bek idea jahat! ngehahahha

Adyshariz said...

ooo.. kaizen.. mmg idea ko ganaz

Adyshariz said...

itulah kan.. beli kete mahal2 bole pulak.. kalau x reti bwk kete..belajar dulu bagi pandai.. kan dh susahkan org lain..

The Hetzel said...

bukanla..i rs dia bajet kete dia mahal..tu yg amek smpai dua parking. dia xnak ada org park kete sblah dia pastu buat calar kete dia.tau sgt taktik dorg ni~ bpuloh da jmpe.