Saturday, July 31, 2010

Malam Pertama si Milah dan Dollah



Al kisah
berlakunya cerita di sebuah kampung nun di utara kedah. Di situ tinggallah dua keluarga yang satu tu janda beranak satu. Anaknya pompuan bernama Milah dan yang satu lagi tu duda beranak satu jugak. Tapi anak dia ni lelaki yang diberi nama Dollah.

Setelah dari kecik hingga ke besar dorang berdua tu berkawan, maka mak dengan bapak kedua-dua belah pihak telah setuju untuk mengahwinkan dorang ni. Maka berpesanlah mak si milah kepada anaknya... "Milah....bila hang kahwin nanti...bila time malam pertama tu hang hati-hati sikit sebab mak dengaq maknya si Dollah tu dulu mati sebab bapak dia punya sebesaq kepala lutut . "

So..mak takut gak kot-kot la si Dollah tu nurun ikut pak dia" Maka si milah pun ngangguk laaa. Dalam pada tu jugak..bapaknya si Dollah tu pun tak lupa bagi peringatan pada anak dia..Dia pun pesan la kat Dollah.... "Dollah......bila hang kawin ngan Milah nanti...time malam pertama tuh hang kena jaga-jaga sikit...bukan pasai apa...pak dengaq pak nya si Milah tu dulu mati sebab mak dia punya bergigi."

Takut-takut lak si Milah tu nurun mak dia. Terkejut beruk si Dollah..Anyway...Dollah pun ahah je la...Diringkaskan cerita ......kawin la Milah ngan Dolah. Time malam nak tidur pun tiba... Duk.. dak.. duk...dak...kedua pengantin tu bila lampu dah padam...ye la... teringatkan pesanan mak ngan bapak dorang. Tapi diaorang buat-buat cool je......macam tak de apa-apa.

Masa tidur tu Milah pakai baju tidur yg paling seksi sekali pernah dibelinya. Jarang habih.....Dolah pun apa lagi..terliuq la...tapi bila cuba nak bukak step je..dia teringat pesanan bapak dia. Dolah pun dapat idea nak hulur lutut dia...kot-kot la betul bergigi si milah punya...selamat sikit...Si Milah pun dapat idea jugak nak sua mulut dia...ye la..kot-kot betul besaq kepala lutut...selamat sikit sebab dia boleh gigit. Bila bertemu je gigi si Milah ngan lutut si Dollah...apalagi...dua-dua terkejut beruk lagi..Dollah terus lari balik rumah dia bagi tau bapak dia..."pakkk....betulla si Milah punya bergigi pakkk". Si Milah pun cam tu gak...balik habaq kat mak dia.


Tapi pak si Dollah tak puas hati . Diaorang pun pi rumah Milah nak buat spot check. Masa tu Milah tengah mandi. Dollah ngan bapaknya pun terus je tolak pintu bilik air si Milah. Apalagi...terkejut la si Milah yg tengah mandi telanjang tu...dengan tak berlengah lagi dia terus je capai pokok kangkong yg hidup subuq kat longkang bilik air dia tuh untuk tutup anu
dia.....Bapak Dollah pun....bila nampak je...apalagi.....terus jerit.......

HAH!! TU DIA.....MAKAN KANGKONG PULAK DAH!!



8 comments:

Zaidah said...

hahaha...kelakar....klu dah bergigi mesti mkan kangkung...

maslinamansor said...

sebesar lutut... bergigi... memang naya kalau betul ada orang macam nie...

tetiba aku lak terimagine... hehehe

Adyshariz said...

zai..makan kat mulut, tapi kalau dh kat situ..he..he..ape kes..

mas..ko jgn imgine lebey2..bosar lutut huh..x sangop nk byangkan

Farra Dhelina said...

hahahaha tak blh belahh..adeiii..

klu besar lutut..mak aiiii.. hahahhaa

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hehehe

E.d.Y said...

hahaha...mengarut punya keluarga...

SHAZA said...

ermmm, macam2 gelagat....

fazazza mohamad fadli said...

hahaha klakar2 huhu