Thursday, September 16, 2010

Anak Chef Wan dah bersalin..

Salam

tadi singgah kat blog http://beautifulnara.com, alahai, anak chef wan si serina dah bersalin, baby boy, kejap je kan, awal tahun kawin, lepas raya dapat anak, hujung tahun anak dah boleh golek - golek.. ..hehe..udah besar la, bunting pelamin..rezeki btui, power la korang ni.

tapi tak boleh tahan dgr nama anak dia, nak wat camner kehendak mak pak dia cam gitu, belit lidah nak sebut nama, takpelah, asalkan sihat, cukup ajaran agama dan comel cam mak dia udahlah kan.. nama baby tu "Tristan Tareef O’luanaigh"...

gambar di copy dari http://beautifulnara.com



gambar anak serina chef wan

Jutaan tahniah kami ucapkan kepada Serina Chef Wan yang kini bergelar ibu kepada seorang bayi lelaki yang diberi nama Tristan Tareef O’luanaigh. Makna nama anak Serina Chef Wan ialah “lain daripada yang lain”.

Chef Wan yang turut berada di sisi Serina semasa kelahiran cucunya itu telah pun selamat melaungkan azan ketika itu. Berat Tristan Tareef O’luanaigh semasa dilahirkan ialah 2.85 kilogram.

Tahniah kami ucapkan kepada Serina, suami dan Chef Wan. Semoga semakin meriah keluarga Chef Wan dengan kehadiran cucu sulung ini. Kami doakan agar semuanya baik-baik belaka selepas ini untuk Tristan Tareef O’luanaigh.


2 comments:

mamalieyna said...

susahnye nk nyebut..huhu..

haszuraidah ishak said...

mak aii nama..tak tersebut rasanya..