Thursday, December 02, 2010

Pasal Hadiah ..!!


Salam

Lama benor tidak meng updatekan diri dalam blog ni, bukan tade citer nak di kongsi, tapi aku bizi dgn class dan training yg ada...uhh..letih beb

hadiah lucky draw dah di POS hari senin, segala aktiviti pembungkusan berjalan dgn lancar pada hari sabtu dan ahad, dan akhirnya siap gak hadiah korang.. Ada 20 bungkusan yang di pos hari senin tu, aku tawakal aje, moga - moga sampai ke rumah atau opis korang dengan selamat..

moh layan picture jap..
biasale bila membuat keje..memang bersepah aje


proses pembungkusan berjaya tanpa gangguan


inilah hasilnya..kawan2 sekalian..ada 20 bungkusan

moga - moga selamat sampai hadiah ni smua, insyaAllah..nanti dh received tu..boleh la inform aisha kat shout box..kira nak melegakan hati dan perasaan ni..hehe

Nak Update gak yang hadiah dari nana dan azryn dah sampai, sorry friend lmbat inform..bizi beb, mana ada masa nk ngadap blog, ni aku gagahkan diri gak meng adjust masa yang mencemburui hakuu..

yg ni Azryn kasi sebab jadi follower ke 100
macihhh dik...


ni NANA kasi..
MAcihh nana


banyak mende nak citer, tapi smua masuk kat draf aje.. tu lah kan, rindu plak nak jalan2 ke blog korang, nanti aku balas smua kunjungan bila dh Free..huhu..bila lah agaknya ..entahh ler..

btw , pemenang no 3 lucky draw and follower bertuah Number 500 still not sending me any mailing address, and i decide to let go the prize to another winner, stay tune k.. i will cabut undian again..emmm..sapa agaknya yg kene ya???.. maybe u are the lucky winner.. :-) hehe..hope so..



5 comments:

SyUhAdA said...

besnye dpt hadiah..~

Nana said...

heheh sesama
banyak tol bungkus adiah ek..

eima said...

sorry tak prasan mende nih ...
i follower ke 500 leh ke 1 send skrg kat u ...

hopefully still terima lagi ek ...

eima said...

kite dah hantar tau ....hhuhu

kakyong said...

kakyong baru terima hadiah petang tadi.. terima kasih.. selamat sampai dgn jayanya & selamatnya.. tiada cacat cela..

nanti kakyong buat n3 yer... ;)