Saturday, November 27, 2010

Last Call..

Salam

kalau boleh nak la sangat - sangat address korang ni hah..

boleh tak bagi pada hari ni
PLEASE..
.
.
.
.
PLEASE ya..
esok aisha FREE skit, masa ni lah nak buat apa yg patut
nak tunggu hari keje.. emmm..lambat la jawapnya
.
.
.
kalau tak???
takkan nak let go hadiah kat orang lain..
tak best la kan..
emmmm..
mmmm
cepat ya
aisha tungguu ni
email ke najwwa@gmail.com
.
.
.
cepat..cepat..cepat

14 comments:

fatin hanani said...

ok akak jap2 hehe

fatin hanani said...

akak fatin dh email..dapt x?? :)

Nana said...

hehe klw doprang xreplt gak
wat cabutan lain
mcm nadia semalam hehe

Adyshariz said...

fatin..akak dah dapat..

nana..tu ler, malas benor nk tunggu..3 org ni je lagi..adoiya.. fenin..fenin

[-suziey-] said...

kasi je dateline..klu xde respond cabut lain..patutnya bila dh masuk contest or lucky draw kena alert la..sbb tu kita wajibkan jadi follower..haih..

sall said...

mungkin diorg exam kot.

Adyshariz said...

btui tu suziey..tapi iman aku ni tgh tebal lagi..bagi changed smpai esok le..

sall
entahlah..kot dh tau nk exem, curi2 la skit masa tu..hehe..mcm menang juta2 plak..

pan said...

klu diorg xnak, bg kt org y nak lah..saya mau..huhu..

sall said...

meh join Contest ni
http://sallcontest.blogspot.com/2010/11/gieyanas-love-contest.html

mamalieyna said...

bab ni susah kan..tu la cam kata suziey tu..ada betulnya..

apa2pun hope ada response la pasni ye..kalau takde kasi kt kami2 ni..ngee.. =P

sall said...

sall tag awk join ga ni http://sallcontest.blogspot.com/2010/11/giveaw.html

Nia said...

owh, dah email pun tak reply lagi? kekadang ada problem dengan email kita tau. huhu..nasib baik kitaorg hantar email balik.

PuteraOhtraBulan said...

wien_7e@yahoo.com

Maaf lambat bagi email saya pada kamu.Beberapa hari ini agak sibuk hinnga ke hari minggu.Tapi terima kasih dpt hadiah ke 2 ye?.Tapi kalau sudah bagi ke org lain tak pelah.Bukan rezeki ..But thanks A lot

Notami said...

salam..notami pemenang tmpt ke-10..akan dpt hadiah ape ye? hehe.. :)