Friday, June 10, 2011

Anda semua di jemput ke Majlis Perkahwinan

assalammualaikum

kepada semua rakan blogger yg rajin singgah ke belog kecik ni, walaupon belog ni sekarang tuannya udah   malas nak update tahap gaban dah..hehe, camner tak malas, bizi sangat lately ni..

aisha nak bagitau, yg anda semua di jemput hadir memeriahkan majlis perkahwinan adik ku zuraidah bersama pasangannya mohd alfie pada hari ahad ni 12 Jun 2011 dari jam 12 tghari sehingga 4 petang..

bawalah ahli keluarga dan rakan taulan sekiranya ahad ni korang tersinggah area Kuala Lumpur, sentul..kehadiran anda semua amat di hargai utk bersama - sama memeriahkan majlis perkahwinan ini.



kalau nk naik LRT, naiklah LRT start dan  menuju ke sentul timur (last station) pastu jalan kaki skit dalam 5-7 minit ke arah dewan tersebut, kalau jalan cepat, 3 minit jer, tapi aku paham, kalau dh pakai baju kebaya kain ketat punya, alamatnya 10 minit baru smpai kan..kihkihkih...huh..sempat lagik tuuu

ok lah semua, ni pon curik3 update, karang bunyi pulak sound system mak  aku..hehe..banyak keje nak buat ni...

Akhirkata,

datang jangan tak datang...pastu bolehlah cari aku kat dlm dewan, yg berpakaian serba merah..dari kepala smpailah ke kaki..hehe...abis udah tema merah kannn...

p/s : harap sgt blogger yg tinggal area KL dan selangor sudi bertandang ke majlis ni utk memeriahkan majlis..


4 comments:

Cempaka Kuning said...

Selamat pengantin baru utk Zuraidah dan pasangannya.

ummu muhammad said...

haiya sha..mayak jauhlahh.. ;D

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

macih tp takleh pi..
apepun, selamat pengantin baru la yer.. =)

athirah said...

k.siti... nk no fon.. jgn lupa cek inbox fb... :)