Thursday, June 09, 2011

Manalah 2 lagi pemenang ??

Assalammualaikum dah puas tunggu sehingga ke hari ini, tapi walau bagaimana pon, aisha tetap akan tunggu sehingga ke hari ahad ni, kepada 2 peserta yg masih belum send detail ... sila lah send detail anda berdua sebelum hadiah bertukar tanggan kepada pemilik yang lain.. tak mau la jadik kejam kan, sebab tu aisha masih setia menunggu, jejak pon dah di tinggalkan, mungkin tuan punya blog masih bizi dgn tugasan yg ada atau ada sesuatu yg membuatkan mereka malas nk bukak blog... :-p ni antara pemenangnya yang sudah dan belum hantar email...
kepada yg belum, sila emailkan detail anda ke najwwa@gmail.com dan kepada yg sudah, harap anda sudi bersabar ya, minggu ni aisha sgt sibuk, my sis yg ke 5 akan melangsungkan perkahwinan pada ahad ni, jadinya, mana mungkin aku akan mengadap belog dgn senang..kann..kann..kannn Hadiah...dah bungkus, tinggal nak pos je nanti... sabar ye...kita tunggu 2 lagi pemenang...:-)

1 comment:

Nana said...

diorg xsudi ke
kasi aku je la
aku sudi
haha
wlpon aku dah ada dalam senarai