Monday, June 20, 2011

kenduri kawen..

Assalammualaikum

start dari end of last month, mmg seyes penat giler, mana taknya, banyak kenduri kawen yg perlu di attend oleh aku dgn encik ady, itu belum kira lagi weeding adik aku last 2 week..smpai dh naik jemu aku tengok nasi minyak dgn lauk daging..hehe

ni antara kad undangan perkahwinan utk bulan jun 2011

macam biasa, aku akan attend juga sambil mencuri-curi sedikit masa
dtg dgn anak, suami dan aku heret gak anak buah..

 1st weeding yg aku attend adalah antara saiful dan misra
 seyes badan gebu giler aku rasa masa ni


kemudian
Adik sall - zaba dan isteri
fahmi dan isteri
abdullah dan isteri
my sis zue dan alfie
rozie dan suami

dan weeding yg terakhir aku attend adalah ahad lepas
antara
Fauzy dan khalilah

kepada mereka semua

Selamat pengantin baru di ucapkan
Semoga di murahkan rezeki
di kurniakan cahaya mata yg sihat
dan berbahagia sehingga ke akhir hayat

AMIN

3 comments:

ummu muhammad said...

aisha rindunyerrrr...akhirnye bersiaran jugak! ;)

Sidratul Muntaha said...

apesal ko nmpk beso sekali pun ko lentuk2 belah pengantin mcm comel?!
keh keh keh.
sila jgn pakai putih ye...
sial guna kaler lain.
keh keh keh...

maszmadi said...

wah.. dengan tabah meng'attend' semua jemputan yerk..