Monday, March 15, 2010

Caricature Picture





Hai! comei tak picture ni?.. ni di lukis oleh En.Agus dr Centre Market.. ini hadiah kami pada our advisor Mr Ikegami..habis dah pikir. End of the story kami deside bagi hadiah cam ni, asyik bagi pewter KLCC n Menara KL je.. sekali sekala..terkeluar jugak idea bernas kami...Price dia sekali frame adelah dalam ratus jer.. oklah tu..kumpul duit ramai-ramai..bila balik Jepun mesti tak lupa muka orang malaysia nanti..ha..ha









Ni yang dh siap ikat reben, cantik jugak la, kira pandai jugak lah aku n the gang meng"order" kat Centre Market tu..




Selepas Makan dan makan..ape lagi acara last sekali bergambar beramai-ramai, semoga Mr.Ikegami berbahagia dan jangan mabuk-mabuk teruk sangat k, P/S : Diorang ni Kaki Minum..uwekk

2 comments:

~sall said...

Asal time ni aku x join ek...

Adyshariz said...

ko kan Mctool, mana nk join ngan MM masa tu.. kan..kann