Thursday, March 18, 2010

Pesta Belon tiba Lagi (18-21 Mac 2010)




Buat semua kawan-kawan, yang jauh meh la bertandang dan yang dekat ape tunggu lagi meh la rapat - rapat...pesta belon panas dah tiba, bila tengok paper hari ni rasa macam teruja pulak nak tengok dan naik belon panas ni, Maklumlah last naik pon masa form 3 dulu.. Wah! ni la peluang yg menarik untuk di ambil.. so, esok aku dah apply cuti semata-mata nak tengok belon tu life.. JOM..JOM..JOM semua PANAS..PANAS..PANAS.. ni.. Jom Naik Belon Panas.. di PUTRAJAYA.

2 comments:

~sall said...

hampeh nyok.....apply cuti senyap2. Asal xbg tau aku haaa.....buleh kita gi sama2.

AdyShaRiz said...

ala sall..menci btul pegi situ bukan blh naik pon..buat penat poket dan tenaga aku...tahun depan wat kat tmpt lain la..situ crowded sgt la..penin nk parking