Saturday, May 22, 2010

Apa Agenda malam ni dan Esok!!

Salam..

Agenda Malam ni..
Malam ni aku ader dinner dgn kekawan en.suami.. ader org belanja makan Pizza balik ni amik hariz kat umah pengasuh pastu pegi makan pizza hut..

Balik umah nanti kemas bag pulak.. Esok nak Balik Kampung..En.Suami Free sabtu Ahad ni, AKu rasa mungkin dia rindu kat mak ayah dia.. ok TEMERLOH i coming tomorrow.. kalau free kat sana aku akan update ape yg patut, kalau tak.. he..he.. maknanya aku tengah sibuk makan gulai tempoyah ikan patin baikkk punye..




Ha..ha.. terliur.. Aku orang KL..memang tak penah sentuh ikan ni, tapi..bila Aku kawin dgn en.suami, kalau balik KL mesti 3 ekor aku beli bawak balik KL.. of coz 2 ekor tuk mak aku dan aku amik sekor jer.. dan aku masak sebijik cam kat gambo kat atas.. Tapi kalau korang nak resepi mervelous sila amik kat sini .... http://ikanpatintemerloh.blogspot.com/

Ok kekawan.. see uols nanti ..

4 comments:

maszmadi said...

ha, slmt mkn pizza n slmt blik kg borong ikan patin. hehe

Adyshariz said...

he..he.. time kacih la maszmadi.. dh lame tak pekene patin masakan org temerloh ni

liennasts said...

erm.. saya pula memang penggemar ikan patin ni.. Mesti masak macam yg dalam gambar tu. Pastu, buat sambal tempoyak, makan cicah.. Fuh.. sedap.. Lagi2 dapat patin liar, memang sedap isinya. Kalau makan kat kedai, kat segamat la kan..satu kepala je dah dekat 7 ringgit. Baik beli, masak sendiri.

Adyshariz said...

ha btui tu lienna.. patin liar mmg mahal skit.. makan mmg x ingat mak mertua..ha..ha