Saturday, May 22, 2010

KATEGORI 3 : AYU IDRIS BIRTHDAY GIVEAWAY!!


Salam
.
.
Si Ayu yg tersangat baik hati ni, ader wat GiveAway sekali 3.. jadi kalau rasa nak masuk sekali 3 pon Okay.. tapi sha pilih 1 jer dulu iaitu
KATEGORI 3
.
.
Sempena Hari JAdi Ayu yg ke 32 yrs..
Sha nak Ucapkan



SEMOGA MURAH REZEKI

.
.
CANTIK & SIHAT Sentiasa...
macam si JELITA ni

.

dan Pantun Happy birthday khas untuk Ayu

Menyulam kasih buat si cinta
Moga berkekalan hingga ke syurga
bertambah sudah umur dan usia
moga ceria aman dan bahagia
.
.
Pelangi indah berwarna warni
buat tatapan insan di bumi
jangan tak sangka perancangan Ilahi
sm Bandar baru sentul tmpt ku pelajari
.
.
Itu aje yg dapat di perah dlm kotak pemikiran ni
So,
KAlau nak Join sila click sini ye

3 comments:

mama zharfan said...

sweetnya..good luck!

Adyshariz said...

ha..ha..minah hindustan tu mmg sweet..tp bukan aku..kui3

AYU IDRIS said...

Salam Sha...student smbbs jgk ke?akak study sana 1991-1993....94 masa form 4 pi mrsm...hehehehe..tak sangka bertemu junior lak kat sini...gud luck ye!