Tuesday, May 18, 2010

Dasyat ooo kek ko ni long!!

Salam..

Sabtu lepas ader wat family gathering, So...aku wat kek tuk anak bujang aku dan adik lelaki aku maklumlah family aku ni masing2 outstation jer memanjang.. jadinya nak mengumpulkan tuk wat birthday hariz n cek mamat mmg lambat skit la..

Ha ni kek nye... Ni tuk Cek mamat punye.. sebab dia besor stobery pon banyak



Ni pulak untuk hariz... stobery cikit jer sebab nanti mak sedara yg bedal bebanyak..


ok la tu, memang dekorasi aku bedal jer..sebab blum attend mane2 kelas lagi.. insyaAllah ader masa akan ku terjah mana2 kelas.. coklat yg terlebih tu korang abaikan yer.. sebab nk buang sayang.. aku tepek tepi2 tu.. Alhamdulillah sedap gak la.. Nama kek ni aku bg nama kek strawbery coklat terlebih sudah..ha..ha..

idea strawbery ni dtg dari Ayu.. sebab hr tu tengok dia wat kek tu anak dia nmpk best jer bubuh strawbery..jadi tak yah pening2 nak bubuh ape.. cam ni pon dh sedap.. ha..ha.. aku puji diri sendiri kejap..
.
.
Ni pulak aktivity bukak hadiah tuk si kecik..
.
.
.
yang beso pon dapat gak..
.
.
.
Ni antara adik beradik aku.. x jmput sesape pon family jer.. itu pon dh kira meriah.... yg 3 eko duk kat kerusi tu available lagi yer.. yg kat bwh dh berpunye.. yg tersenyum manis bertudung tu mak den yer.. rupe dia sejibik aku..he..he...

ok lah, itu jer nk citer.. InsyaAllah.. birthday hariz tahun depan aku jemput semua.. doakan aku naik pangkat tahun ni..he..he...

8 comments:

qistinamy said...

nmpk hebat tul la kek ni..mesti sedap..

Zaidah said...

nak skit kek...

~ Sall said...

weyy....compom kek udah habiskan?? buah stobery ada lagikan???sok bw bg kat aku ye...nyam3

[-suziey-] said...

weeeee..berjaya...thanks sha..senang sket nk komen..hehe:p

sha buat sdiri ke kek stoberi tu..nmpk menarik..bole la buat bisnes ni:p

Adyshariz said...

ha berjaya pon..suziey

makan sendiri pon x ckp he..he..
camner la nk bisness.. skali wat, dh beratur org yg tadah pinggan.. :-p

Adyshariz said...

sall kek dh abis.. smalam ader balance tuk ko, tp en.suami dh settle kan!!.. nanti wat special tuk ko..n rizki

Adyshariz said...

qistina n zaidah.. dpt manjamu mata jer, tekak x dpt..he..he

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dapnye..
pandai ye buat kek
den tak reti
if buat kek segera tau la..ala yg dah siap2 paket bahan2 dia tu..wekkeke

hepi belated besday utk cik mamat & harz..