Tuesday, May 25, 2010

Ape Kes oiii ??


Salam..
ha..ha.. Entri Sentap ni..
Cuba korang Bace blog at bwh ni .. Aku rase ni citer PAsal Ben Ashaari kan..??
atau Salbani ??? confuse wey
Mula2 bila bace blog ni Hellioz aku layan bodo2
Tapi
Bila Blog ni Miss Geli
dan ni wani
ini Izan
noj pulak
Anna lagi
.
.
APA KES NI??
ntah
Korang pikir la sendiri..
Aku nak masuk toilet jap..pikir kat situ tenang skit... kui3
.
.
En. salbani....ehh En. Ben mintak skit tisu..kuang3
jangan mare ye

7 comments:

[-suziey-] said...

ape kes? ok nk terjah jap

[-suziey-] said...

weeee i like those n3..akhirnya ade gk yg membuka tembelang itu org..tu la kita mmg dh pasan dh..rs mcm bodoh je kita ye ye pomot dia ..dia nk pomot kita pn ala kadar jek..takat copy paste ape yg kita tulis..tu je..adoiiii

Adyshariz said...

itulah suziey.. mcm sha ni mentang la kite ni baru lg..ikut jerla.. rupa2nye.. indah khabar dr rupa.. mamat ni mmg giler copy paste jer.. padan muka kite... kuang3

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

betul2 setuju pendapat suziey....

Adyshariz said...

tulah ayu.. kita kemain taip perah otak..dia sedap jer.. komen 2 3 baris pastu copy paste..hu.huuu

::Mamalyna:: said...

yes, coz kami yg membongkar temberang mamat tue...of course i mengamuk coz entri mamat tue tulis child abuse n letak gambar anak n asben ai...opps sori, terlebih sudah..

Adyshariz said...

mamalyna..ye..ye..hr tu ader bace kat entry mamalyna..ooo dia ker.. husben n wife tuu..ingatkan sape!! lps bace entry mamalyna terus ai pun bubuh link kat setiap picture hariz.. fobia gak kalau kene cam tu..