Tuesday, May 25, 2010

TAG : 23 perkara yg perlu anda tahu Mengenai saya

salam..

Aku di TAg oleh mama Danish aka.. lienasts..
Apa yang Aku nak citer ye ??

1.Tuliskan 23 perkara rawak tentang diri anda (sama ada fakta, impian atau imaginasi)
2.Sampaikan tag ini kepada 5 rakan blog yang lain
3.Harus ikut peraturan, jika tidak tag anda tidak sah.
4.Ikut segala yang ditulis di atas.

Okay 23 perkara bout me... FAkta ye bukan Auta..
1. sorang ppuan ganas tp dulu skarang dh baekkk....uwek
2. dulu sblm kawen berat 57 jer skrg dh banyak giler
3. bercermin mata sebab dh rabun.. terlebih study citer korea mlm2
4. kalau jalan2 pg pasar raya ngan mak org ingat adik beradik sb mak aku beranak kan aku masa umo 17thn
5. skrg dh pandai masak.. dulu bengong..makan jer tau
6. minat tetiba nak belajar buat kek.. padahal dulu tak suke..
7. Adik beradik 6 girls n sorang jer jantan.. tp dia paling manja ooo
8. Kawen dgn En.husband.. padahal dulu nyampah kat dia..skrg x leh pisah...huhu
9. Suka pegi jalan2 cari makan, tp sekarang jalan2 jer.. makan pikir kmudian..kui3
10. zaman skolah mmg best.. sb ramai geng skepala..

Nak lagi ??
11. impian 5 tahun lagi nk wat Bisness.. insyaAllah
12. Tiap2 tahun nk berhenti kerja sb nyampah kat boss.. sekejap jer tp still d sini
13. Suka duduk tepi pantai tuk relaese tensen
14. umo 28 taun baru ader lesen kete.. sblm tu haram je..kui3.. MAAf ye En. JPJ
15. Suka Shopping kat Jusco, sb brg bkualiti..
16. Dulu study kat class aku sorang je awek..lain semua jantan
17. Muka serius tp hati baekkk oo..he..he
18. Sensitif dan mudah menangis bile tgk org susah..kuang3
19. Suka minum air teh bunga
20. makan favoret mee bandung muar...yum3

Dan LAGi..
21. kerja kat kompeni Jepun
22. sbgai electrical ass.eng
23. Alhamdulillah berkat kejer ni aku dh ader rumah + kete + duit sendiri.. Amin

Ha..ha.. letih tak bacca.. tu jelah aku nk citer.. so skrg aku kene tag org lain pulak.. kite tgk sapa yg berTUAH??
jeng..jeng..jeng..
Sall.. sb ko bff aku kan??
Suziey... anak ko mmg cute cam mama dia.. bodek ni..
Nana.. ko mmg rajin berblog..
zara.. cikgu yg brutal
DAN
robolan.. ind training kat tmpt aku skrg.. amik yer lan

NIAT nak TAG ramai..tapi syarat2 5 jer..hu.hhuu.uuuuuu..

ok itu jer.. harap2 .. korang enjoy bace 23 bout me yg tah ape2 ni..he..he




4 comments:

LYaFRINA said...

hehehhe.. enjoy2xx..
semuanya sempoi!!

akuvision said...

study lah sangat cerita korea tu.. hehehe..

anyway.. kalau nak tengok cerita korea online, yg gambarnya mmg standard DVD, ni link

www.dramacrazy.net

macam-macam ado..

Adyshariz said...

lyafrina.. ha..ha simple jer

en akuvision.. citer korea lg best dr citer indon.. semak pemikiran d buatnya

~ Sall said...

hahahaha,,,,tunggu kerajinan aku tuk buekk tag ni.