Wednesday, May 26, 2010

HADIAh tuk Follower ku yg ke 100.. korang nak tak?

Salam..

Niat dalam hati suci ku ini..cewahh
untuk memberikan hadiah kepada
Aiyu Esa.. TAHNIAH sebab jadi Follower ku yg ke 100
.
.
Ape Hadiah nye..??
CD CAse jeans
\
Oklah Ayu Thanks sebab sudi jadi follower Aku.. Korang yg lain jgn mara ye
nanti cepat naik uban kat rambut tu..
ATAU
korang nak CD case ni jugak?
ok kalau nak.. aku wat cabutan bertuah..
ader 3 biji lagi..
macam mana nak tak?
tinggalkan komen korang kat entri ni
aku cabut sekali masa hariz giveaway nanti
sape2 pon layak
x yah follow
komen jer
.
.
ok suke tak??

31 comments:

anin said...

boleh jugak..nk srtai giveaway hariz tu tak qualified..syahmi lom penah tgkp gmbr time bday party mana2 lagi

Nia said...

nak join jgk..tapi kat ner nak jadi nak jadi follower ni yang..ahkak blur.

Adyshariz said...

anin:ok gud luck

nia:ko nk follo pon bole, x folo pun ok..

akak tak kesah dik non..
janji korang bahagia

ZhEt said...

okelah saye pun nak join ni. hihi :)

liennasts said...

wei sha.. aku dah komen ni, kira dah join lah yerk?? hehehe..

CkYnHaShiM said...

hihihihi..saje gatai nk koment gak..kot2 buleh pat cd holder tu..ahakss..!!!

p/s : sgt suke masuk sini pasai lagu2 dia ..layan sehh...!!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

nak nak nak...ngeeeee

ummi sofiyyah said...

alaa terlepas sket jer... jadi fol ke 104...huhu..
nak jugak cd case tu...

::Mamalyna:: said...

saya nak...nak...sambil angkat tangan dan kaki, hehehhe

zai kulim said...

Zai pun nak jugak......

qistinamy said...

ai..saya pun nak jugak..hehehe..mudah2an la..insyaAllah..AMIN..

ayuselalu said...

Salam..

Ayu pun nak jugak..

.mudah2an bertuah ..

insyaAllah..

Usharapa!!! said...

saya nak...nak...

SoFiaHBEE said...

Alaa terlepas plak nak jadi fol ke 10o...huhu..
nak jugak cd case tu...

rosilah said...

Salam..

nak nak nak..

sarah said...

Hi

blogwalking...terjumpa contes nie..nak join juga

izan cute said...

Salam..harap bertauh...

saya join ok

segalanyer kuterima... said...

Hai..semoga murah rezeki buat Ga selalu 2..

he..hee..saya join sekali...

inahasan said...

okelah saye pun nak join ni. hihi :)

inasepi said...

salam
saya pun nak join :)

http://inasepi.blogspot.com

Thank u

juniza said...

Salam..Ju singgah cini sbb nak join jgk..he..he

ogy said...

Salam..

Ogy join wokey

syakila said...

salam perkenalan...

Dari mummy Nuha...

Join jugak

taufidris said...

Bro nak jugak

SHAZA said...

salam sha, wah meriahnya ada giveaway lagik.baik hati sha nie erkk...shaza join yer!!!!

ummuabdullahsyaakir said...

Salam kalau ada peluang saya pun mahu juga yea ^-^

http://ummuabdullahdanhajar.blogspot.com

Nida said...

salam Aisha..

kak Nida nak juga..

Harap2 ada rezeki mana2.. samada hariz giveaway atau yg ini.. aminnnn

cicakgirl said...

Assalamualaikum..hehe..saya pun nak juga kalau ada rezeki ;D

siti nurkhijah said...

salam..
nak jugak...
boleh?

Aiyu Esa said...

tq so much...nti balik msia saya tgk yeik...dpt tgk gambo pun jadi ler...:)

: Maz : said...

Saya nak hadiah jugakkkk...

zura_latfi@yahoo.com