Wednesday, July 21, 2010

Si Comot yg makan makaroni..


Salam...

Semalam aku cuti sebab baby sitter hariz mintak off day, nak hantar anak masuk asrama.. so, encek somi yg adil lg saksama telah decide aku yg kene cuti sebab dia ada keje penting ..

Bila dah berdua macam gini, compom la lepas subuh aku ingat plan nak tito balik..he..he..hampeh nyuk la sebab hariz start bangun macam biasa..takmo tidur ..jawapnya aku pon kene la berjaga skali.. masa kat rumah aku mmg jarang ngadap pc apatah lagi lappy..sebab hariz tak suka aku bukak lappy, di balingnya barang kat aku.. kalau bukak pc dia tak berapa kesah sebab dia ingat aku nk bukak kartun cd dibo the gift dia..ha..ha..bijak..bijak..

smalam ingat nk masak spageti.. tapi terlupa plak nak beli spageti..yg ader dlm stok macaroni jer..bolehlah.. sos spageti makan dgn macaroni..bukan bg org lain makan aku anak beranak jer..

Ni la picture hariz yg tak nak di suap..aku layan jelah karenah hariz smalm ..
Aku masak cincai jer maklumlah aku kan rajin..

Comot betol budak ni..

tak nak dah di suap..umo baru setahun jagung..

tapi walaupun makan sendiri, tak pulak bersepah..baguh betul..

okaylah, itu jer nak citer..karang kalau senang aku update lagi..

jangan tanya resepi sos spageti, sebab aku beli yg dlm botol brand kimball..pastu bubuh daging cincang senang citer, kan aku dah akap..aku kan rajinn..

kepada yg nak order balang cendawan tiram.. nanti aku buat n3 pasal tu..sebab budak meja sebelah aku ni cuti jer memanjang....tunggu yer..


3 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ololo, sukenyer hariz mkn makaroni..
my doter x suke, spagethi suke la..
hihihi, baguih hariz ek, dh bleh mkn senirik tp siapla mommie die kena kemasla pas ni.. =)

Adyshariz said...

leily..biasalah kene ngemas tu.. karang kalu x bagi, berguling - guling pulak satu rumah..siap head bangging lagi..layan je lah

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wahhh.....bagus...pemakan hariz ni...