Friday, July 02, 2010

Wah dapat barang ADIDAS percUMA..

Salam
ni entry PANAS lagi ni..
tadi masuk blog ni
he..he..promote skit
bace N3 pasal

Nak Barang Adidas Percuma??? The Star -

Adidas Loudest Noise Survey ( 1 Julai to 9 Julai 2010)

.

.
jadi Aku pun saje cuba2 .. bubuh nama aku
he..he..SOrry.. Aku tak bertuah lepas jawap servey form tu.
.
.
BUBUH pulak
Nama Encek Suami pulak..
tolong JAwapnkan servey form tu pulak..
ALHAMdulillah
Dapat pulak one of the Lucky Winner
.
.
Conclusion..
Nampak sangat aku ni Takde Luck
.
MAsuk ape2 contest pon x Penah menang
.
HA..ha..HA..HA
aku nak gelakkan diri sendiri kejap
.
.
Kepada Encek Somi..
Tahniah Cayang
.
Huh JELES aku

5 comments:

Sharinginfoz said...

tahniah.. tak kisah le suami ke diri sendiri ke, anak ke yang penting menang kan.. nanti bila dah ambil hadiah buat ya citer kat blog tu......

Sazzy Falak Juara Tiger Show??

Adyshariz said...

btui3..brg suami ai gak punye..he..he

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wow...tahniah...

ayu lak selalunya rezeki berpihak pada anak2...kalau ayu nak menang, kena ader anak sekali..ekekeke..

yantz-yeem said...

tahniah...saya pon dah cube..tpi kami 2-2 xde luck hehehe..

jom vote tuk my lil dini..taip VOTE 07 yea...ni link nya

http://damiaqish.blogspot.com/2010/07/top-8-green-cutest-baby-cute-contest.html

thanks!!!

Adyshariz said...

wah ramai yg mintak vote ni, aisha vote smua boleh ker?