Tuesday, July 06, 2010

Weekend with My Family at Lumut - Teluk Batik - Sitiawan

Salam
2 hari ni aku n family bercuti ke Sitiawan Perak
melawat embah ku yg tersayang
macam biasa kalau balik kampung
benda pertama yg kitaorang terjah
teluk batik n Lumut.
.
.
Ni picture hariz yg tengah Happy sebab
ramai yg sudi mendokong dia

.
Picture Hariz n Kakak Sofea
.
Abg Shamir n cik zue
posing ye..

.
Ibu ku dengan cik Murni
bile ko nak kawen hah..
.
.
dan artis rawang yg perasan cun
aku dan Hariz
he..he
.
Picture aku, Hariz, Hubby
bersama Adik dan anak Buah
.
Ni pulak adik aku yg
asyik nak bershopping jer
minah ni rezeki murah btui..
Dan
Akhir sekali
My family yg Happening

Conclusion for this trip
Alhamdulillah, aku n family enjoy
siap aku lemas gak sebab tertelan
air laut kat teluk batik tu.. tu smua di dajal adik ipar
yg kuat menyakat..
mak aku pun enjoy, siap naik bot lagi pusing2.
InsyaAllah, ader rezeki lagi
kami sampai ke sana

10 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wow...sakan main air yer...nampak semua pun happy

~ Sall said...

keluarga bahagia.

Iela Fazielah said...

bestnyer bila dpt kumpul adik beradik sefamily ramai2kan...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sonot kan kumpul ngan adik badik
sy pon adik badik ramai 8 org..:-)

Adyshariz said...

ayu, sebab sakan la sampai lemas jadinya..siap jerit help2 lagi..he..he

Adyshariz said...

sall.. mcm ko gak bahagia..

Adyshariz said...

iela, slalu gak berkumpul.. cuma berjalan2 ramai2 tu susah skit, BZ smua ni

Adyshariz said...

sall n iela.. bahagia bila bersama keluarga tersayang

fndrocka said...

http://fndrocka.wordpress.com/2010/07/06/kontest-hanis-dan-mira-terlambat-pergi-exam/

nak ngajak tuan blog join kontest ni

Adyshariz said...

okay..nanti pi cari idea jap..