Monday, August 09, 2010

"Anniversary Contest by MaslinaMansor"



Happy Anniversary


Salam

Jom Join Contest dari
http://maslinamansor-life.blogspot.com

Tarikh tutup pada
9/8/2010

Apa yang perlu korang buat...?

Copy image kat atas tue dan buat tajuk seperti diatas. Uploadkan gambar korang dan pasangan korang.
Ceritakan pasal pasangan korang
Hadiah yang pernah diberi kepada pasangan
Ayat paling " Jiwang Karat " korang pernah luahkan pada pasangan
cadangkan 3 hadiah apa yang sesuai...

Gambar me dan hubby


Cerita Pasal Pasangan Anda
berasal dari Temerloh Pahang, Peminat Ikan Patin yg tegar, seorang yg Pendiam dan sukar untuk Marah Amat suka pada Warna Hijau dan alam sekitar tidak banyak Karenah dan amat menyayangi keluarga



Hadiah yang pernah diberi kepada pasangan
Kalau ikutkan banyak juga hadiah yang telah diberi kepada suami, tapi yang amat bermakna dari me ialah jam jenama swatch, sebab itu antara jam kesayangan yang di berikan kepada suami sewaktu mula berkenal, dan amat bermakna kerana suami sangat - sangat menghargainya.


Ayat paling " Jiwang Karat " korang pernah luahkan pada pasangan

ayat paling jiwang rasanya.... masa me melamar encik suami.. (sb encek suami ni pendiam sgt2 jadi biarlah me yg mulakan dulu)he..he

me : Abang.. apa perasaan abg kat me?

abg : Sayang..

me : kalau abang sayang.. jom kita kawin

abg : betul nak kawing dgn abg

me : kalau bukan dgn abg, sapa lagi! kalau boleh nak habiskan usia tua bersama sehingga akhir hayat ...... nak tak?

abg : nak..nak..nak...

cadangkan 3 hadiah apa yang sesuai
Okay lina, ini antara barang yg penah me berikan pada suami..harap suami lina pilih salah satu dari hadiah ni..


1)- Nokia xpressmusic - RM700



2)- Jam tangan casio - RM150-RM300
Casio Men's AWG100-1A G-Shock Multi-Band Solar Atomic Analog Watch


3)- Kasut adidas RM 150 - RM200

adidas - Kanadia Trail 3 Shoes
Selamat Ulangtahun perkahwinan yg ke2
semoga masjid yg dibina
berkekalan sehingga Akhir Hayat
Amin


Tarikh tutup pada
9/8/2010




2 comments:

maslinamansor said...

Thanks sebab join contest di maslinamansor

Adyshariz said...

sama - sama..moga2 ada luck..