Thursday, August 12, 2010

Hadiah dari Miss Zahidah sudah sampai


Salam

Wah! tadi my receptionis calling katanya ada barang sampai, Aku pon berlari ala kadar jer , sebab nak jimatkan tenaga, ni kes malam tadi tak bersahur la

Penat jer masak malam tadi, last - last terlajak pulak tidur, Encik suami hangit gak sebab dia pon dah "usha" apa yang Aku masak malam tadi, end of the story , angkut semua makanan dalm peti sejuk, sempat aku cakap kat ayam panggang masak madu tu, "duduk diam - diam tau, nanti malam kita jumpa"..

Okaylah, ni hah aku nak tunjukkan hadiah dari miss zahidah dari sarawak. Terima kasih bebanyak, tak dapat nak membalasnya selain doa supaya miss zahidah sihat sentiasa..

Terima kasih Miss Zahidah

Selamat berpuasa semua..

perut tengah "krok.. krekk ni"
Wahai perut bersabarlah dikau
sesungguhnya habuan mu lagi 4 jam lagi..


3 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

selamat berbuka..:-)

maslinamansor said...

Taniah...
Pandai yer ayam tue duduk diam2 dalam peti ais... :)

dan2 lapar bila kata ayam panggang... huhuhu

Adyshariz said...

rose.. selamat berpuasa tu awak n family

mas.. sedap ayam panggang tu..hehe