Sunday, August 29, 2010

update senarai Peserta Contest.. tinggal 3 hari jer lagi


Salam,

Kat sini adalah senarai peserta contest yang terbaru, Terima kasih kepada yg sudi Join contest, InsyaAllah hadiah berbaloi untuk di menangi.. kepada yg tercicir tu tolong inform aku atau sall, insyaallah akan di check secepat mungkin, kepada sesiapa yang nak menyertai, korang ade masa dlm 3 hari jer lagi, contest tamat pada 31.8.2010 jam 12 tgh malam...

okay sila check dengan penuh kegirangan ..hehe


Nureen - link x de



selamat berjaya tuk semua peserta, insyaallah keputusan akan di umumkan selepas 31 ogos.. bukan aisha yg akan menilai entri korang semua..encik juri yg akan memberikan keputusannya..
pada entri yang belum di review, insyaallah weekend ni akan di semak.. tunggu yaaa...selamat berpuasa semua..

4 comments:

expresión de hígado said...

yes..name ain ade...

Misterious Yuyu said...

hehehe ade nama =)tq..hrp ade rezeki hehehe

alawiah raji said...

saya br je join
harap di terima lagi le myertaan
jemput terjah
http://luahansanubarihati.blogspot.com/2010/08/contest-kenangan-bersama-ramadhan.html

mama rifQy said...

saya da join..tapi xde pon dalam senarai..