Friday, September 03, 2010

Keputusan Contest "kenangan bersama Ramadhan dan Syawal"


Salam...

Apa khabar semua pagi ni? sihat ker?.. aku mcm ni jugak batuk dan mcm nk selsema la pulak.. Aku tau korang tak sabar - sabar nak mengetahui keputusan pertandingan, aku pon dah tak sabaq nak bagi tau, maklumlah.. kalau boleh nak pos hadiah cepat2 dan settle semua.. korang pon boleh guna masa raya ni kan... sonang citer

Sekarang aku nak umumkan penerima Hadiah misteri, sebab apa misteri??? sebab dia adalah penyertaan awal dan cepat..kira lucky la kan...




di bawah pula, pemenang SAGUHATI .. payah gak juri nak pilih sebab kebanyakkan N3 mencabar minda dia..hehe, last - last dia nk pilih yg 5 ni..
TAHNIAH untuk korang..




.
.
.
.
.
.
.

pemenang yg di nantikan untuk 3 hadiah utama

.
.
.
.
TEMPAT KETIGA
.
.
.
.
.
.
TEMPAT KEDUA
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

TEMPAT PERTAMA

.
.

kepada pemenang dan pada yang tidak berjaya, tunggu contest baru
terima kasih diucapkan kerana sudi menyertai contest ini
******************************

keputusan pengadil adalah muktamad, sebarang bantahan tidak akan di layan kerana aku dan sall tak ada masa nk melayan.. kepada pemenang sila email kan alamat penghantaran dan no.tel utk di hubungi ke najwwa@gmail.com
sila email dlm masa 2 hari ni, kerana hadiah akan di poskan hari sabtu ni.. kepada yang gagal melakukannya... hadiah anda mungkin akan bertukar tangan... (sorry friends.. masa tak mengizinkan aku nak melayan blog dgn tegar)

15 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

salam..
yeay! tq ek walaupun saguhati saya sgt gumbira :)

ummi iman said...

alhamdulillah..ada hadiah untuk ummi iman juga...wah wah...nnt akan email segera..TQ

zahidah dihaz said...

tahniah kepada pemenang

Misterious Yuyu said...

tahniah utk semua pemenang =)

tiefazatie said...

alhamdullilah..ade gak rezeki if aye sis..nie n3 utk sis..simple je..=)

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/09/saguhati-utk-kenangan-ramadhan-ifa.html

tq sis!

Cik Jari said...

akak..saya menang ke????syukur,alhamdulillah...

terima kasih akak :)muah..muah

Yan said...

salam kenal tuan tanah... heheh


tak sempat join contest ni baru jumpe...

tahniah buat para pemenang

cha said...

terima kasih akak, rezeki ada di sini ;) kita dah email address :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wah wah...dah ader pemenang yer...

tahniah kepada semua yg bertuah...

::Mamalyna:: said...

tahniah kepada pemenang...

N@di@ said...

thanks akak nadia menang jugk da walpun las minit join dapt jugk sguhati yeaaaaaaaaaaaa alhmdulillah....tima kasi yaaah ^__^

mama rifQy said...

waaaaaaaaa!Tak sangkaa!Time kaseh ye kak!!

maslinamansor said...

taniah kepada semua pemenang...

sall said...

Tahniah pd semua yg menang. Kpd Yg kurang bernasib baik, cuba lagi di contest kami yg akan dtg k.

Bella Enveeus said...

wahh congratulations to all! :)