Saturday, October 23, 2010

Berita Gumbira untuk pengganggur sekalian..


Salam

Anda masih belum mempunyai pekerjaan...

Hendak bekerja??

Kerja Apa?? ceh..iklan macam apa tah..hehe

okay..okay aku nak citer yg my company tengah mencari

6 orang yg boleh mengisi jawatan kosong sebagai Engineering Assistant, kelayakan di perlukan adalah diploma (electrik/electronic/mechanical atau mechatronic)

gaji : sblm confirm RM1500 slps confirm : RM1600
benefit : Bonus 2 bln / dinner / cuti banyak / insuran / ada uniform(jimat beb)
klinik panel bersepah dan memacam lagi..

hah ! apa tunggu lagi meh la join..

DAN

ada 1 jawatan kosong utk IT member

berminat!! kalau berminat just inform me , insyaAllah akan di bantu dgn sedaya upaya..
tapi aku bukan org HR ya.. cuma seorang balaci yg rajin..hehe..rajin ker?

company jepun yg bernama
EPSON TOYOCOM MALAYSIA SDN BHD (pi lah search)
Dah establish selama 35 tahun
bisness more to semiconductor produk

kalau korang nk tau our customer one of them
is apple/nokia / sony / and many more


Harap maklum ya..

p/s : tadi ada cabutan bertuah kat opis ni, dpt jugak hadiah walaupun saguhati..hehe
thanks ya kekawan



habis dah..tengah BZ ni, nanti citer pasal lain pulak..

6 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

kat mane comp awak ni? kita nak testlah, hikhik..

Adyshariz said...

ok nanti email me

UMMI AMNA&AMZAR said...

ade dip marketing..xlayak laaa

Iela Fazielah said...

em...

hendrastar said...

sis...ada keje kosong x utk macam marketing/accounting/busines management/dan seangkatan dgn nya...heee...roger saya ya... :)

hendra_graffiti07[at]yahoo.com

kalau ada kerani pon xpe...nak tolong kwan lain gak... :)

Nasir Bravo said...

nak gak kerja..leh email kan x..
hakaluka@gmail.com
Dunia Maya Vs Dunia Realiti