Wednesday, November 10, 2010

Hadiah dari Tomeykids, Nur_eimi dan Sall



Salam..

Happy betui semalam, hadiah dari tomeykids dan Nureimi dah sampai, serentak pada hari yang sama,terima kasih untuk kalian berdua

yang pastinya aku dan hariz, org yg paling happy skali coz this is 1st time menang lucky draw untuk pakaian dia, dan hadiah yg dapat sangat berbaloi - baloi.. opps!! bukan kami berdua je yg HAPPY, my friend SALL pun happy gak.. siap jadi model aku kejap..hehe.. aku pun baru menang contest kat blog dia TEKA TEKI DIK RIZKI, dia pon tak sangka aku boleh menang gak..TERIMA KASIH SALL diatas TOP UP RM10 tu..sangat2 berharga untuk aku..tau-tau je kredit dh susut..

Jom layan picture hadiah dari Tomeykids

Hadiah lucky draw dari tomeykids dh sampai


Ni Model aku ..Free tidak di bayar walaupun dgn skyjuice.hehe
comel kan model saya nama dia SALL
takde picture top up nk di tunjuk..jadi tunjuk gambo dia la ye..



Uwww..lihatlah apa yg hariz dapt dari tomeykids


Sehelai baju sejuk brand Gap
sehelai seluar jeans brand Upin Ipin..
hehe suka benor dia ngan seluar niii
DAN
seluar pendek bushra..gambo lembu
lepas pakai dia cakap comei..hehe..aku tak tau apa yg comei dia ke sluar tu


Alhamdulillah.. rezeki raya haji ni
boleh pakai pegi jalan2 nanti..

tak lupa juga bisness kad dari tomeykids
kalau nak tengok pakaian kanak2 just singgah SINI
manalah tau dpt diskaun kan..

Terima kasih tomeykids..
kerna sudi memberikan hadiah yg cantik dn mahal pada hariz


yang ni pulak hadiah TEH LIPTON dari nur_eimi.. dpat la bawak balik skit, yg lain dah di kerjakan bebudak office ni, diorang cakap sedap buat minum petang, abis dpt pon time petang..kira rezeki bebuddak ni la kan.. thanks eimi...sedap minuman tuu




siap di sediakan cara- cara nk buat minuman tuuu lagi sedap
rajin nur eimi menaipnya..hehe
thanks nur ..akak suka...suami akak pon suka..


Terima kasih sekali lagi untuk tomeykids, nur_eimi dan salldann.. tak sangka dapat hadiah berturut - turut.. rezeki dari Allah..Alhamdulillah rezeki

9 comments:

ardinihumaira said...

wahh.. tahniah!:D

ibuayahdamia said...

woww...hasiah best ni..tak sia2 join contest ngan GA kan...

ekinashikin said...

tahniah...

cicakgirl said...

Tahniah!=) bleh minum petang dengan lipton =)

Jamiel said...

congrats..

nur said...

bestnya...
ALL IN ONE

Mama Zharfan said...

congrats!! bj tu sgt cantik!!

sall said...

hahahaha....model ko dah muncul. Nasib baik ko tempek model yg perasan menang tu. X malukan si budak sall tu. Paksa ko tempek gambo dia dlm blog ko kan hihihihi....
Tahniah weyyyyy....

sall said...

aku follower ke-500. Aku yg perasan lagi. Ada hadiah x..???kihkihkih..