Tuesday, November 23, 2010

PREMIUM BEAUTIFUL


Salam

*
Premium Beautiful

Apa itu Premium Beautiful?

Korset pembentukan badan yang mengandungi Far Infrared Ray (F.I.R).
Berteknologi dari Jepun, US, Jerman & Taiwan

SUPERBRANDSLifetime warranty
Pengiktirafan dari Persatuan pakar Chiropractor America

Fabrik Akwatek & Akwadyne
Kuasa Regangan 360 darjah.

Dan direkabentuk untuk 70% Kesihatan dan 30% Kecantikan

Apa maksud Far Infrared Ray (F.I.R).

dengan fungsi Far Infrared Ray maka tak hairanlah kenapa
ramai yang awet muda, kulit tegang, body mantap kan

LAGI BAGUS...!!
kalau yang nak berpantang gunakan premium beutiful ni
sebab ia dapat mengembalikan body kembali macam anak dara
Tiga ciri korset :
* Long Girdle
* Waist Nipper
* Long Bra
Ini adalah contoh korset yang disebutkan

Kalau ANAK DARA nak pakai pon boleh, Korset ini adalah salah satu cara
untuk mengembalikan keyakinan dari pada smua orang termasuk pada bakal suami
lagiiii..bakal suami sayannggg..betul dik, akak tak tipu

HARGA Premium Beautiful !!
*
*
*
barang baik dan boleh di pakai lama
berbaloi - baloi untuk di gunakan
Apa tunggu lagiii!!
Bayaran boleh dibuat secara tunai / kad kredit
(12 bulan installment dgn 0% interest
untuk pemegang kad OCBC / Hong Leong Bank
/ Ambank / RHB)
Untuk bayaran tunai, DISKAUN menarik diberikan!
ataupun
Ada apa2 soalan lagi?
jangan malu..jangan segan
just email ke
s.sukma@gmail.com
orcall 0192655884!

atau

meh la singgah ke

Barang baik untuk hasil yang bagus
Cubalah!!

5 comments:

ibuayahdamia said...

wahhh..ni entry contest ke?? ader harapan nak menang ni...good luck

ardinihumaira said...

bestnya kalau dapat pakai pb ni :D

Zaidah said...

regernyer pun mesti baik punya kan shah....maklumlah barang baik...

Adyshariz said...

takdelah ayu..ni iklan untuk premium beautiful korset aje, ayu ada pakai tak bende ni, tgk body ayu mcm ada pakai je..hehe

humaira..best kan pakai ni, mantap body...

[-suziey-] said...

adoi...jenuh nk pakai..semput..hahahaha:p