Thursday, November 25, 2010

Result Keseluruhan Lucky Draw Anak Ayah


Salam

Keputusan Penuh Lucky draw anak ayah yang di nantikan oleh semua peserta
Ada 3 lagi cabutan bertuah yang masih belum diumumkan
sekarang masa yang di nantikan telah tiba
.
.
.
.
.
Hari tu pemenang tempat ke 4 dan ke 5 telah di ketahui




.
.
.
.
.

KINI
.
.
.
.
.
.
.
Pemenang tempat ke 3 dan ke 2
jatuh kepada



dan pemenang tempat pertama
CABUTAN BERTUAH ANAK AYAH
Adalah Milik
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
di bawah ini Keputusan sepenuhnya Lucky draw
sila la check again
mana tau ada yg terlepas pandang kan





dan ini pula link korang
untuk confirm again and again

13th 87)- Myra
16th 124)-Leen


Kepada pemenang sila emailkan NAMA/ALAMAT/ NO TEPON
ke Najwwa@gmail.com
sebelum
26/11/2010
HARAP MAKLUM

keputusan pemenang lucky draw sudah di ketahui
Aisha danAyem Mohon Maaf
andai ada kesalahan yang di lakukan sepanjang lucky draw berlangsung
InsyaAllah akan ada contest untuk bulan depan nanti, just wait and see
TAHNIAH kepada semua pemenang
tanpa kalian
apalah sangat blog aku ni..
Terima kasih untuk semua yang menyertai
yang pasti
kalah dan menang itu adat pertandingan
.
.
TERIMA KASIH SEMUA SEKALI LAGI

p/s : nanti nak umum follower bertuah dan...??suprise



14 comments:

MamaYatie said...

tahniah semua yg bertuah..walaupun takder rezeki saya, tp saya tetap tumpang gembira.. :)

babykristal said...

lom ada rezeki lagi..congrates pada yg menang

siti nurkhijah said...

huhuhu...satu pun tak lekat...

BTW tahniah pada yang menang...

AshAnas said...

TAHNIAH buat semua... pepun mmg suspen tunggu sume result, haha...

kuntumz said...

alhamdulillah....saay ditempat kedua...suka suka suka....
terima kasih penganjur..skrg juga saya akan email detail..
zassss

Cute MuM said...

wah.. rezeki Daddy Dania menang lah.. 1st Prize lagi tue..tahniah..

N@di@ said...

tahniah pada pemenag semua waaaaahh akak has bertuah akak yer :D

ello said...

waaa bertuahnya dorg...

congrate2.. :D

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang~!!

syu x btuah kali nie..

bulanisakmar said...

tahniah pada mereka yang bertuah ^^

haszuraidah ishak said...

hehe nad, sekali sekala.. thanks sekali lg buat aisha dan ayem.. tahniah juga buat semua yg bertuahh..

dptkan my emel? ni my tq entry..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/11/zahra-en-suami-in-top-25-me-winner-no4.html

zahidah dihaz said...

tahniah untuk semua pemenang...

ekinashikin said...

tahniah utk pemenang...xde rezki lagi..hehehe

Miza Yusof said...

tahniah kepada semua pemenang. sedihnya tak bertuah. huhu