Friday, December 31, 2010

Pemenang Contest Pengomen Paling Sporting



Salam


Maaf la smua, result lambat skit keluar ..maklumlah bizi sangat minggu ni, banyak sangat projek ujung tahun ni...letih mak..huarggg..

sekarang nak umumkan pemenang contest Pengomen Paling Sporting
dan PEMENANGNYA adalah...

hadiah utama sebuah diary 2011, utk setiap seorang
ZAIDAH
AZIEDA RAZAK
LYNN' AZLINA

dan untuk pemenang saguhati
dapat keychain atau kerongsang sorang satu jer tau, hadiah tersebut di miliki oleh:-

MIZA YUSOF
YANT YEEM

kepada semua pemenang, tahniah di ucapkan, sila emaikan detail anda ke najwwa@gmail.com, dan kepada yg tidak berjaya, jangan keciwaaaa...sila lah join contest terbaru dari ADYSHARIZ iaitu TEKA HARGA barang kat atas... manalah taukan, moga-moga ada rezeki kat contest tu pulak...

selamat bercontest semua, tuan punya blog ni, masih dalam mood malas join contest sebab duit berkepuk - kepuk dalam bank ..ngeheeee...(yolah tuu)....alhamdulillah rezeki hujung tahun...

p/s : jumaat lepas dapat bonus, smalam gaji luar, hari ni duit 10 tahun perkhidmatan pulak..mak aiii...Alhamdulillah rezeki..rezeki....







9 comments:

LyNn'Azlina said...

alhamdulillah ada rezeki...
dah emailkan detail ni...

ummi sofiyyah said...

tahniah kpd yg menang...
wah rezeki besar hjg taun yer...syukur...
p/s:bila la k/tgn k'jaan pulak nak merasa bonus ni...?? (sedey tau..)

Myra Jay said...

Thniah pada semua pemenang @ pengomen

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah ye semuanya

chugie said...

tahniah...!!

Zaidah said...

zai menang.....terima kasih shah....

kakngah said...

tahniah pada yang menang....

Miza Yusof said...

Result contest dah lama keluar. Hari ni baru Miza tengok. TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG :)