Tuesday, December 28, 2010

Pemenang Contest Pengomen paling Sporting..


Assalam'mualaikum..

harap maaf, keputusan still blum buat lagi, insyAllah dalam minggu ni tuan blog akan buat, susah gak nk pilih pemenang, maklumlah semua bagus-bagus belaka..tapi sebab hadiah ada 3 aje, silalah bersabor ye teman - teman sekalian.. bila dah ada result,dgn pantas akan diberitahu...ngehhee


sebelum tu silalah layan hadiah yg sudah di beli semalam, dan utk contest sblm ni, hadiah korang smua akan di poskan secepat yg mungkin..insyaAllah, sekarang ni aku ada buat satu contest lagi, kalau rasa-rasa macm nk join. silalah ke entri yg di sticy mode kan itu...

ni hadiah untuk contest siapa dpt captured no bertuah dan pengomen paling sporting
diary tahun 2011


ni hadiah untuk Follower ke 500
iaitu eima

ni pulak hadiah untuk anak Lienast
1st contest yg aku anjurkan, tapi hadiah sebenar telah
direturn balik sebab tuan punya badan tak amik kat pejabat pos..
sebab aku dh niat nk bagi anak dia, jadi aku pon beli yg lain tuk anak dia
hope lepas ni, tak auto return balikkk...

ngeheee..
Ni bukan hadiah ye..ni peneman aku masa pegi shopping tadi
letih aku nk turunkan dia dari alat mainan tu..
last2 aku bodek ngan patung autromen..huh, sabo jelah


P/S: hadiah utk peneka

3 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

nak join contest baru!!!

SyUhAdA said...

yes..
x sbr nak dpt..
hee~

yantz-yeem said...

ingtkan yg si tecik tu hadiah tuk pemenang hehehe..kalo ye aboleh gaks tu..