Thursday, January 27, 2011

Duk umah 2 hari MC laa

Assalamualaikum..



hari ni tuan blog bersiaran dari rumah aje, maklumlah doc bagi 2 hari MC, gara-gara telinga aku
ni hah ade problem skit..lepas tukar ubat dan makan ubat tahan sakit yg power, kepala pulak jadi tingg toong..haha..bawak kete tadi pon cam sedar tak sedar je..sib baik smpai gak umah..2 hari lagi kalau tak ok gak, alamatnya kene jumpa pakar.. tu yg doc cakap tadi, insyaAllah aku berdoa lah sangat agar takde ape2 yg serius.. sakit beranak pon tak sesakit mcm ni, kalah org pantang beb..

sila click..muahhaaa



korang nk tau, lepas 13 hari aku berhempas pulak..calling org2 TM ni, baru la tadi org TM streamix dtg pasang kat umah..alhamdulillah laju gak la..pas ni bolehlah bersiaran daru rumah tanpa ada yg kecewa atau sakit hati, sebab boleh wifi maa..kalau beruk band, mana bolehhh...kan encik Ady kan...;-)
Laju jer lappy ni open blog korang smua..
modem TM yg fresh from oven beb..sory picture terbalik..




disebabkan dah 3 hari aku tak makan bende berat, asyik melantak roti jer, maklumlah telinga bengkak sampai ke rahang, nk bukak mulut pon segan-segan jer, macam pengantin jer aku rasa..lepas makan pain killer tu, terus ilang sakit tuu..boleh la makan maggie jap..hehe..ni kes malas nk masak la..nak buat camner, hariz aku hantar pi rumah pengasuh, tak daya nk melayan, semalm duk layan dia, tetiba kaki dia hinggap kat telinga aku, sib baik aku tak menyinga..huarggh sakit giler aku rasa... so, hari ni aku decide hantar dia pi dok umah pengasuh..aman telinga aku jap..ngeheee..sian anak omak..



ni la maggie masakkan org rajin ngehheee

p/s : kalau rajin meh la klik HB aku tu..boleh la buat jajan anak beranak..kalau klik inform yee..Nanti aku singgah balik


8 comments:

LyNn'Azlina said...

semoga lekas sembuh yer sis..makan maggi jer..sedap...

Cma Shiema said...

ouch~sakit tinga kak?cecepat sembuh ye..
jeles nye dah ade sreamyx..cma masih lagik seria ngan brokben ni...

he3...

tigrismalaya said...

dah baca n3 baru n...dah klik da HB..yeyyyy

Adyshariz said...

lynn..insyaallah..moga tak serius

cma..jgn jeles tau..tu pun dh terdesak sgt..

tigris..ok HB satuu

Anonymous said...

semoga cepat sembuh..memnag sakit tu..boleh bayang..sbb pernah kena..tp sakit gg sampai bengkak hingga ke telinga...
org cakap bykpun rasa nak marah l.ahahaha

kghie said...

dah folow blog ni...hehe...lau sudi,folow la balik yerk...

Fieza79 said...

sama la hari ni bersiaran dari umah...selesema dan batuk2 yg tak sudah2...

betul wifi TM laju je kan..kami pun pakai ni jgk..selesa leh berblogwalking laju2..hehee

dh klik2 HB...

MamaYatie said...

get well soon..yg mendengar pun terasa sakitnya..sabar jer..buat hapus dosa2 kecik..insyaallah