Tuesday, January 25, 2011

Not Feeling Well Today


Assalam'mualaikum

Selamat bekerja semua.. tau ada yg boring keje hari senin ni, tapi nk buat macam mana.. nak cari rezeki kene lah rajin kan..

hari ni mmg tak berapa sihat skit, bukan demam atau batuk tapii..sakit telinga, entah mende lah ada dalm tlinga ni..nk tidur ..makan pon susah..adoii..keje pulak banyak, rasa macam nk amik sick leave pulak hari ni..boss pula takde..
obat yang amik kat klinik tadi..doc tak bagi MC laa


Lagi satu sengal..
minggu lepas dah daftar streamix..punyalah slow, sampai la ni tepon tak ok lagi..sakit ati betui..kalau beruk band ni okay, mmg tak hingin aku pakai streamix ni, tak tau la ape kes sampai beruk band ni langsung line tak dapat kat umah ni, terpaksa lah tukar ke tm streamix...huhu..puas jugak akumenelepon org2 TM ni..nk letak tepon kat tingga pon sakit..apetah lagi hati..

Ni la rupe beruk band yg dh lama berkhidmat, rugi betul skrg sebab aku bayar full tapi takleh tenet kat umah..arkkk..tensen la pulak..
sila abaikan.. latar belakang tuu..


oklah, sambung lagi keje yg bersepah ni..kalau free, tuan blog update laa..

p/s: bosan sungguh hari ni, jap lagi masuk sick room ..tidur 2 jam..yahooo!!


11 comments:

chugie said...

siannye awak.. moga cepat sembuh ye.

sy pun tengah di landa batuk dan selsema ni, selamat tak demam!

Iela Fazielah said...

isy!!!bahaya tu ada benda dlm telinga.. teringat kat kakak ila aritu.. ada kutu msk dlm telinga dia.. serik dia.. pastu tiap2 mlm tido sumbat kapas kat telinga

LYAfrina said...

take care...
jgn lupe mkn obat!

Sidratul Muntaha said...

aku pun tak baik2 batuk lagi nih
keje jugak

[-suziey-] said...

sian sya...get well soon ok :)

Hanis Azla said...

pernah kena sakit telinga mcm tu.. mmg sakit sgt & rasa mcm nak demam.. take care yer..

kakngah said...

nngggeee.. gilu dgt sakit dlm telinga ni.
adief pernah kene ear infection. cam nanah meleleh kuar dr tinger dia. risau sesangat. cepat2 g hospital.
alhamdulillah, tak de apa2 yg kritikal.

shafida said...

heheh...dalam sakit boleh jugak membebel...lucu pun ada.hehehe

semoga cepat sihat

vampire's lovex said...

semoga cepat sihat...and semoga bnda yg masuk telinga pon da kuar :)


mkan ubat elok2 ye

jelah said...

semoga cepat sembuh....tu semua ujian dariNYA....

Fatin Hanna said...

uish..kena hati2 gak sakit telinga nih.fatin dah terkena ari tuh.
sakit radang luar telinga. nak tau lebih lanjut,baca link ni k :)

http://fatinhananisafyan.blogspot.com/2011/01/assalamualaikum-people-malam-nih-baru.html