Wednesday, May 04, 2011

4 hari tanpa blog..aku..??


Assalammualaikum

setelah habis bercuti selama 3 hari.. dan selama 3 hari tu pon tgok blog guna hphone jer, tu pon nk jeling - jeling contest/GA/LD yg aku masuk...pastu smalam pulak penat mengemas..membasuh..dan mencuci segala mende lepas balik dari kampung..ukkk..memang penat giler rasanya..dan..bila dh 4 hari tak ngadap blog..

idakler aku rasa rindu atau aper, cuma  perangai MALAS jer tetiba mengundang..haha..malas beb, hari2 jenguh blog ni, kekadang tu rasa mcm nk makeover jer, tapi bila di pikirkan  malas pulak nk baca tutorial yg korang sediakan...haha..MAU tapiiii MALAS....adehhh pang sekali pelan-pelan..hehe

malam tadi bru ader rasa semangat nk BW ke blog peserta yg join Lucky draw yg aku anjurkan, itu pon mata dah pedih soh peluk bantal bucukkk..ahahaaakkk..bantal ke org..lalalaaa, dan aku pon meranjinkan diri demi tuntutan BE yg seketul tu..dah RM24 inggit laalaaa

bila BW dgn streamyx yg tak full langsung internet acess nye..huh..2 minggu pertama jer full, jadi mana yg sempat aku folo, aku folow la yer, kalau x sempat, nanti FRee aku smbung lagi..

pastu sempat gak la jadi follower ke 100 kat belog http://bingkisancintaku.blogspot.com




dik nurshaillah ni, adalah salah sorang peserta Adyshariz lucky draw..kalau nk berkenalan KLIk SINI 
orangnya masih belajar dan masih single and still available..hehe

aku sronok jadik folower mana-mana blog yg aku suka, tak rugi pon folow memolow ni, tak keluar ongkos pon..kan..kan..



PANAS ;-  Elok jer aku publish citer pasal folower ke 100 ni, tup..tup..tuan punya blog nak bagik hadiah la..hehe..sukee..sukeeee...
entri beliau ada DISINI..alhamdulillah rezeki


p/s : alhamdulillah..rezeki Allah swt nk kasi..syukur la sgt

7 comments:

tiefazatie said...

rezeki akak tue..tahniah..=)

Nana said...

hhehe
rezeki sokmo ni..

[-suziey-] said...

waaaa buka blog je dpt rzeki terpijak..alhamdulillah :) tahniah..

Sidratul Muntaha said...

rezeki.jah.berat ko bape dah?!

Nurul Ashikin said...

cikin pun dh lama x update blog~ cuti2~ hehehe. selamat blogwalking!

NURSHAILLAH RIZZANA BINTI AMARISNER said...

salam,..akak tQ ye promote blog sya =)

apa2 hal,..t sya kontek sini hihi

cikpuanhady said...

huhuh..aku pulak dilanda malas join contest yang kreatif..takdan nak memikir dan malas nak memikir..kekeke..

Blogshop kami :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS GA

Belog kami :Notre Belle Histoire