Thursday, May 05, 2011

Panggilan untuk peserta Adyshariz Lucky draw

Assalammualaikum

Alhamdulillah..ramai juga yg sudi join Lucky draw yg dianjurkan sempena harijadi hariz yg ke 2 tahun, dan aku pon dh belajar dr pengalaman yg lepas..kihkihkih...lepas ni aku akan terus tinggal jejak kat ruangan komen korang menandakan penyertaan kalian semua lulus, takde tunggu last minit baru nk komen, .ingat lagi GA yg lepas, sebab tenet lembabbb..aku just dpt singgah beberapa blog ajer..kali ni, nk jadi penganjur yg tangkas skit..hadiah pon nk balut awal skit... siap semua dh..tinggal nk tunjuk kat korang jer...


nak tengok senarai peserta yg menyertai luck draw ni ??? 


sila KLIK kat atas ni..

jika ada belog yg tidak tersenarai..sila inform ya..maklumlah, tuan blog sebok dgn tugas harian, mlam baru boleh manja-manjaan ngan korang...hehe



2 comments:

Mama Hanim II said...

menarik gak tu.. good luck semua..

dilazfamily said...

dah check.
nama dilaz ada, tak sabar nak tunggu result