Sunday, May 29, 2011

kepada peserta Adyshariz Lucky Draw


Assalammualaikum


kepada semua peserta adyshariz Lucky draw, maaf ya kat korang semua...aisha masih tak sempat nak buat senarai nama yg terbaru utk kalian semua..insyaallah malam ni kalau ada sedikikit masa terluang, aisha akan pergunakan sebaik yg mungkin..

urusan arwah adik ipar pon  masih ada yg belum dpt di selesaikan, banyak bende yg perlu di buat sekali harung, dgn persiapan adik nak kawen lagi 2 minggu ni, kad undangan pon masih ada yg belum di berikan, aduhai..banyak betul keje..

insyaAllah..dlm masa terdekat hadiah dan senarai peserta akan di update..Maaf sekali lagi ya..


1 comment:

ummu muhammad said...

aisha jgn pening2..kami ok je..take ur time! take care! ;)