Wednesday, June 01, 2011

Pemenang Adyshariz Lucky Draw adalah milik...


Assalammualaikum

Semalam dah bagitau yg keputusan Lucky draw akan di umumkan dalam masa yg terdekat kan?..semalam aisha dah buat cabutan kat opis, kepada semua peserta silalah semak senarai nama pemenang yg telah di pilih, TAHNIAH kepada yg menang, dan kpd yg tidak, sila cuba NEXT Giveaway pula ya...


sebelum tu jom layan gambo sewaktu prosess pemilihan pemenang cabutan bertuah semalam..


Semua peserta telah di berikan Nombor masing - masing



lepas gunting, kene la lepat dgn penuh berhemah
takut ader yg tercicir pulak

Setelah di semak dan di undi, maka pemenang Adyshariz lucky draw telah di pilih dgn penuh kesabaran..maka dgn ini di umumkan pemenangnya adalah ......................


jengg...jeng...jenggg






No 13

No 48

No 8

*
*
*
*
*
*
TAHNIAH 
kepada mereka bertiga
*

*
*
*
*


dan ada 3 lagi  pemenang EXTRA yg di cabut semalam
Tahniah juga utk kalian ya


*
*
*
*

*
*
*
*

NAK TAU SAPA???

mereka adalah !!!







No 23

No 55

No 6

TAHNIAH kepada semua pemenang
sila emailkan Nama, alamat, no telefon untuk prosess penghantaran hadiah
ke najwwa@gmail.com

DAN

aisha nak bagi juga hadiah saguhati kepada mereka bertiga ni 
SEBAB
sudi inform aisha, kalau ada kemenangan kat GA/contest/LD yg aisha join
mereka yg baik hati tu adalah


sila emailkan detail korang
kat najwwa@gmail.com

TAHNIAH
kepada semua pemenang
jangan serik - serik join GA/LD atau CONTEST anjuran aisha
insyaAllah, moga ada kelapangan utk aisha buat NEXT GA/LD atau CONTEST lagiii

sekian, terima kasih


8 comments:

nanakimie said...

tahniah semua pemenang:)

Nana said...

eh nama aku pon ada lah hehe
tq!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah kpd semua pemenang!!

eITA said...

wah, tahniah yg memang.....ramai pemenangnye....

Fadzillah Kamarudin said...

alhamdulillah...
ada jugak rezeki...
thanks dear...
saya dah emailkan...

IntaNBerliaN said...

Alhamdulillah menang.. :-)

Saya dah hantar emel.. kalau dapat, bagitahu yer.. :-)

umiliza989 said...

alahai...sipi2 je lagi...xpe lah,xder rezeki nampaknya...

eB ezrin said...

WAH ALHAMDULILAH, tq sudi inform yer... suker sgt... mmuahhhh...

eB dh emelkan details
emel: mamaaerish2@gmail.com

tq again...