Wednesday, August 24, 2011

Aksi hariz dan BURUNG


Assalammualaikum

lately ni payah benor nk menyuruh my hero posing ambik gambo, semua gambo yg ader mmg goyang/kabur dan tak cantik..adeh.. kalau korang nk tau nilah aksi hariz dgn pemainan burung yg aku soh pegang amik gambo sama-sama, last-last..memang dia amik gambo sama-sama lah sgt..huhu..seyes tension

jom layan gambo












dan picture yg last sekali
masa ni aku dah berasap skit lah kan..hehe


seyes, kalau tengok muka dia sambil tersengih macam ni, nak marah pon tak jadik..huhu.. lepas ni macam mana lah aku nk suruh dia duduk diam-diam amik gambo time raya..adeh..anak ibu, bikin ibu geramm tapi sayanggg..

kau lah racunn..kau lah penawar


1 comment:

Adi Suda said...

miahaha..geram geram..geram je tngk kn..bleh plak dia masuk kn pala dia dlm bnda tuh..ahaha